Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Kennisbank

De Topsector Logistiek vindt het belangrijk dat opgedane kennis en ervaring in projecten breed beschikbaar is, zodat iedereen in de logistiek hiermee zijn voordeel kan doen.

Leestijd ± 1 minuut

Inspiratie voor logistieke innovatie

Op weg naar een concurrerende én emissieloze logistiek in Nederland

Activiteiten 2021-2023

Via ons nieuwsoverzicht leest u alles over de activiteiten van het Topsector Logistiek Uitvoeringsprogramma 2021-2023. Alle afgeronde projecten van het voorgaande Uitvoeringsprogramma staan in onze kennisbank.

Afgeronde projecten

De Topsector Logistiek Kennisbank bevat alle afgeronde projecten en pilots uit het vorige uitvoeringsprogramma (tot 2021) van de Topsector Logistiek. Alle informatie is op een toegankelijke manier, gebundeld per thema, beschikbaar. Bedrijven, overheden en onderzoekers kunnen hier kennis en inspiratie halen om zelf aan de slag te gaan met logistieke innovatie.

Binnenkort lanceren we een verbeterde versie van de Topsector Logistiek Kennisbank op deze website. Daar vindt u dan ook alle projecten van het Uitvoeringsprogramma 2021-2023. Tot die tijd houden we u op de hoogte over deze projecten via onze nieuwsberichten.