Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Innovatieconferentie Logistiek

Aanmelden voor

Innovatieconferentie Logistiek

Op 5 april 2022 organiseren TKI Dinalog, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en de Topsector Logistiek een innovatieconferentie met de titel ‘Onderzoeksresultaten in de schijnwerpers’. De innovatieconferentie richt zich op de onderzoeks- en innovatiegemeenschap van de Topsector Logistiek en heeft als doel om deze community samen te brengen. Daarnaast willen we met deze conferentie de resultaten van zes jaar wetenschappelijk onderzoek naar complexe logistieke vraagstukken een podium geven en kennis met elkaar delen.

Ontmoet uw logistieke collega’s
In de afgelopen zes jaar is een groot aantal projecten afgerond in het kader van het onderzoeksprogramma van de Topsector Logistiek. Hoog tijd dus om samen te komen en de resultaten en toepassingen van dit onderzoek te delen. Tijdens de Innovatieconferentie Logistiek ontmoet u uw logistieke collega’s uit de onderzoek, het bedrijfsleven en de overheid. Deelname aan de conferentie is gratis, registratie is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij!

Programma
Hieronder vindt u het programma van Innovatieconferentie Logistiek. De dag wordt begeleid door dagvoorzitter Joost Hoebink. U kunt zich daarnaast aanmelden voor verschillende deelsessies.

  • 11:00 uur: Inloop Spoorwegmuseum en plaatsnemen
  • 12:00 uur: Een werklunch en ontmoeten; de interactieve plenaire aftrap – Tijdens deze werklunch neemt u plaats aan tafel met uw logistieke collega’s uit onderzoek, het bedrijfsleven en de overheid. Inspirerende sprekers dagen u uit te discussiëren over actuele vraagstukken.
  • 13:30 uur: Deelsessie ronde I – U kunt zich registreren voor verschillende deelsessies. Meer informatie vindt u via de aanmeldlink.
  • 14:30 uur: Pauze en overloop deelsessies
  • 15:15 uur: Deelsessie ronde II – U kunt zich registreren voor verschillende deelsessies. Meer informatie vindt u via de aanmeldlink.
  • 16:30 uur: Wrap-up en College Tour met Albert Veenstra – Razende reporters geven een korte terugkoppeling uit de deelsessies. Hierna neemt Albert Veenstra (voormalig wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog) plaats op het podium voor een collegetour met de deelnemers van de innovatieconferentie.
  • 17:00 uur: Borrelen en netwerken

Via de aanmeldlink vindt u meer informatie over de verschillende deelsessies van deze conferentie.