Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.

Aanmelden voor

Contact

Aanmelden voor

Contact

Contact

Wilt u bijdragen aan de toppositie van Logistiek? Doe mee met ons programma. Projecten die bij de focus van het programma passen, die bijdragen aan de afgesproken KPI’s en streefwaarden en die voldoen aan de beoordelingscriteria zijn van harte welkom. De kern daarvan vindt u in het uitvoeringsprogramma, de voorwaarden voor deelname vindt u hieronder.

Leestijd ± 1 minuut

Deelnemen

In het uitvoeringsprogramma van de Topsector Logistiek worden activiteiten langs 4 toepassingsgebieden ontplooid. Onderstaande collega’s zijn te bereiken via info@topsectorlogistiek.nl.

Toepassingsgebieden:

Heeft u suggesties en/of (project)ideeën, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@topsectorlogistiek.nl. Meer weten over onderzoeken? Mail naar info@dinalog.nl. Bekijk hier onze voorwaarden voor deelname.

Contactgegevens MKB

De KvK voert het MKB loket Topsector Logistiek uit. Meer weten? Neem contact op via 088 585 2223. Ontvang onder andere informatie over:

  • De verschillende groeikansen van de Topsector Logistiek en de mogelijke voordelen voor u;
  • Hoe u gebruik kunt maken van financieringsmogelijkheden voor het MKB, zoals de MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT);
  • Hoe en waar u internationaal kunt ondernemen en inspelen op de marktbewerkingsplannen van de Topsector Logistiek.

Mogen wij u opnemen in ons bestand?

Binnen het programma Topsector Logistiek werken vele partijen samen aan innovaties voor een concurrerende en emissieloze logistiek. De komende 2 jaar gaat er veel gebeuren op logistiek gebied en daarom willen we graag inzichtelijk hebben wie ons kan ondersteunen bij het uitvoeren van uitdagende, logistieke vraagstukken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in samenwerking!

Bezoekadres

Programmasecretariaat (Connekt)
Ezelsveldlaan 59
2611 RV  DELFT
015 251 65 65

TKI Dinalog
Bondspark
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
076 531 53 00