Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

ICT & Logistiek

Aanmelden voor

ICT & Logistiek

In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe kunnen we de stap maken naar een datagedreven logistiek? Het antwoord ontdekt u op ICT & Logistiek. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die laten zien hoe u uw logistieke operatie digitaliseert. En daardoor beter en slimmer maakt.

Programma en sprekers

Op ICT & Logistiek zijn maar liefst 5 theaters waar u verschillende informatieve kennissessies kunt volgen. Stel zelf uw programma samen en kies uit onderwerpen als; duurzaamheid, logistieke tech trends, warehouse management of supply chain management.

Logistics Arena

In de Logistics Arena delen voorlopers uit de sector hoe zij uitdagingen in de logistiek en supply chains het hoofd bieden en hun operatie toekomstbestendig inrichten. De Arena behandelt de volgende thema’s:

 • 8 november: Smart warehousing
 • 9 november: E-fulfilment & vastgoed
 • 10 november: Supply chain & sustainability
  Het programma wordt as we speak gevuld. We delen graag vast de bevestigde sessies en sprekers met u:

8 november – smart warehousing

 • Fonq (Wouter Sluiter) – automatisering/mechanisering in het dc
 • PLUS (Rowell Versleijen) – Nieuwe dc in Oss
 • Sligro (Roel Megens) – automatisering in het dc
 • Rene de Koster – automatisering in het dc

9 november – e-fulfilment en vastgoed

 • Greetz (Ronald van Hekezen) – e-fulfilment als klantbelofte
 • Bol.com (Frank de Bruin) – retouroptimalisatie
 • Pieter de Wit – BCI Global – Wat kunnen we leren van China?
 • IKEA (Youssef Zouhair) – fulfilment vanuit winkels
 • VLM programma

10 november – supply chain en sustainability

 • Martijn Lofvers – Supply Chain Media – duurzaamheid
 • Swiss Sense (Teun van Boeckel) – in panel gesprek

Topsector Logistiek Theater

Bezoek het Topsector Logistiek Theater tijdens ICT & Logistiek en Logistica Next.

Tijdens ICT & Logistiek en Logistica Next delen we kennis en ervaringen vanuit de innovatieprojecten. Tijdens de verschillende workshops van het congres zullen tal van innovaties de revue passeren die de logistiek slimmer en duurzamer maken. Want niet innoveren is geen optie in de logistiek. We willen tijdens het congres bedrijven met een logistieke functie, maar ook gemeenten, kennisinstellingen en andere organisaties, concrete handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan met de kennis en innovaties die vanuit de Topsector Logistiek zijn voortgekomen.

Met innovatieprojecten ondersteunen en ontwikkelen we nieuwe kennis, tools en oplossingen. Voor de toekomst, maar ook met praktische uitkomsten voor de korte termijn. Zo maken moderne IT-systemen het mogelijk om allerlei waardevolle data te verzamelen. Waar bevindt jouw lading zich? Welke producten zijn bijna uitverkocht? En waar zijn wegwerkzaamheden gepland? Dit soort inzichten helpen u om voorspellingen te doen en uw logistieke processen efficiënter in te richten. Nog waardevoller is inzicht in de gehele keten. Daarvoor is het essentieel om data te delen met partners. In een data omgeving en met goede afspraken, zodat u weet wat u deelt. En met wie u het deelt. Veilig, efficiënt en geautomatiseerd. Zo werken we samen aan een datagedreven logistieke sector. Doet u ook mee?

Logistiek staat of valt met inzicht, transparantie en juistheid van informatie. Juist in het delen van data valt nog veel te winnen. Het is niet alleen een sleutel tot verbetering van het ketenproces, maar het verandert en transformeert ook de rollen van ketenpartners. Daarom richt de Topsector Logistiek zich samen met TKI Dinalog op het verwerken en analyseren van real time data, het opwerken naar voorspellingen en het ontwikkelen van bijbehorende businessmodellen.

Komt u ook? Kansen voor samenwerking in innovatie. Sluit aan! Aanmelden kan via de knop hieronder.