Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Data Week NL brengt innovatieleiders en maatgevende data-professionals samen bij JADS in Den Bosch. Verspreid over drie dagen, met elk een eigen thema, verzorgt de top van data-minded Nederland inspirerende keynote-sessies en verhelderende deepdives over baanbrekende toepassingen en oplossingen.

Bekijk hier het programma:

Vrijdag 23 Juni | Future Mobility

Next Generation Data Landschap door Herman Wagter van Topsector Logistiek

In Nederland zijn recent een aantal groeifondsvoorstellen goedgekeurd: investeringen om het concurrentievermogen van Nederland te verbeteren. Een daarvan is bedoeld om de Basis Data Infrastructuur (BDI) verder te ontwikkelen en te verbeteren, twee andere om de BDI toe te passen in het mobiliteitsdomein. 

Wat betekenen de huidige ontwikkelingen voor vandaag, morgen en in de toekomst? Leidt dit tot verstikkende regelgeving of juist bevrijdende innovatie. Tijdens deze sessie geeft Herman Wagter een concreet en praktisch overzicht van deze grote, actuele en veelomvattende ontwikkeling en geeft hij aan waar we rekening mee moeten houden bij het ontsluiten en ontwikkelen van data in mobiliteit en logistiek.