WEBINARS

De afgelopen 6 jaar zijn er zeer interessante innovaties gerealiseerd in de Topsector Logistiek die Nederland rijk is. Er staan er nog een flink aantal in de steigers! De komende maanden bieden we u een kijkje achter de schermen van deze innovaties. Denk aan uiteenlopende onderwerpen zoals: waarom Nederland de aanbesteding rondom de logistiek van de Joint Strike Fighter heeft gewonnen. Of hoe we ervoor zorgen dat een miljoen bestelbusjes zonder emissie de stad in komen of waarom bedrijven als Coolblue vol in kunnen zetten op de blauwe pakfiets als vervoersmiddel in heel Nederland.

Denk ook aan zero-emissiezones, privacyvriendelijk cameratoezicht voor logistiek, emissievrije bouwlogistiek, elektrische binnenvaartschepen, CO2 berekenen, een blockchain vrachtbrief. Kortom, zeer veel baanbrekende inzichten en boeiende wetenswaardigheden van de Topsector Logistiek waar we best een beetje trots op mogen zijn.

Topsector Logistiek webinar serie

De komende periode kunt u kosteloos LIVE webinars volgen over verschillende onderwerpen op het gebied van de logistiek. We starten op 23 april a.s. en hebben ruim 70 webinar onderwerpen die we met u willen delen. Doe mee en stel uw vragen live aan de experts. Hieronder treft u de eerstkomende webinars aan:

PROGRAMMA

Geen evenementen gevonden!