Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Webinars Topsector Logistiek

Leestijd ± 2 minuten

De afgelopen 6 jaar zijn er zeer interessante innovaties gerealiseerd in de Topsector Logistiek die Nederland rijk is. Er staan er nog een flink aantal in de steigers! De komende maanden bieden we u een kijkje achter de schermen van deze innovaties. Denk aan uiteenlopende onderwerpen zoals: waarom Nederland de aanbesteding rondom de logistiek van de Joint Strike Fighter heeft gewonnen. Of hoe we ervoor zorgen dat een miljoen bestelbusjes zonder emissie de stad in komen of waarom bedrijven als Coolblue vol in kunnen zetten op de blauwe pakfiets als vervoersmiddel in heel Nederland.

Denk ook aan zero-emissiezones, privacyvriendelijk cameratoezicht voor logistiek, emissievrije bouwlogistiek, elektrische binnenvaartschepen, CO2 berekenen, een blockchain vrachtbrief. Kortom, zeer veel baanbrekende inzichten en boeiende wetenswaardigheden van de Topsector Logistiek waar we best een beetje trots op mogen zijn.

Topsector Logistiek webinar serie

De komende periode kunt u kosteloos LIVE webinars volgen over verschillende onderwerpen op het gebied van de logistiek. We starten op 23 april a.s. en hebben ruim 70 webinar onderwerpen die we met u willen delen. Doe mee en stel uw vragen live aan de experts. Hieronder treft u de eerstkomende webinars aan:

Op het programma:

Visie op het belang van een digitale infrastructuur Digiscan voor verladers Lean & Green Off-road over corridors tussen Nederland en België Single Sign-On met iSHARE Transport organiseren zonder “EDI-syndroom’ The European road to data sovereignty, paved by iSHARE and IDSA


Donderdag
23 april
16.00-17.00 uur
Lees meer


Woensdag
6 mei
10.00-11.00 uur
Lees meer
modal shift Vlaanderen

Woensdag
6 mei
14.00-15.00 uur
Lees meer


Donderdag
7 mei
14.00-15.00 uur
Lees meer
Supply chain hackathon

Vrijdag 8 mei
10.00-11.00 uur

Lees meer
data soevereiniteit

Dinsdag 12 mei
14.00-15.00 uur

Lees meer
Berekenen en verkleinen van CO2-voetprint Simpel, veilig en gecontroleerd e-CMR data delen met iSHAREWie is je strategische samenwerkings-
partner?
Compose
voor verladers
Carbon footprint


Nadere info volgt

Dinsdag 19 mei
14.00-15.00 uur
Lees meer


Woensdag 10 juni
11.00-12.00 uur
Lees meerAanmelden webinar nieuwsbrief

[mc4wp_form id=”5739″]