Webinar ‘Vind uw supply chain samenwerkingspartner met Compose’

Hoewel de deeleconomie in onze privé-omgeving al goed is ingeburgerd, staan we zakelijk gezien nog in de kinderschoenen. Er zijn grote kansen voor ondernemers om samen te werken tussen supply chains. Wat kan zo’n samenwerking opleveren? Hoe vind je een partner en welke factoren zijn belangrijk in het onderzoeken van een samenwerking?

Dit webinar gaat over Compose, een platform van evofenedex voor deze ondernemers/ bedrijven. Deze tool stelt u in staat om eenvoudig in contact te komen met andere verladers en geeft ook gelijk aan hoe kansrijk de match is. Bijvoorbeeld om leeg terugrijden te voorkomen, waarde toe te voegen voor uw klant, uw transport duurzamer te organiseren, pieken in warehouse capaciteit op te vangen of volumes te combineren. Dit alles wordt toegelicht en u kunt al uw vragen tijdens dit webinar stellen.

Wat komt u tijdens het webinar te weten?

Ontdek wat u kunt winnen als verlader door slim samen te werken met andere verladers en hoe Compose u helpt om de juiste partner te vinden. De overwegingen om supply chain samenwerking te onderzoeken, een toelichting op de tool, en een oproep om ook gebruik te maken van de voordelen van Compose.

De expert

Nanne Schriek is als projectmanager Supply chain management werkzaam bij evofenedex, vereniging van 15.000 handels- en productiebedrijven. Vanuit zijn expertise op het snijvlak van digitalisering, samenwerking en logistiek heeft hij zich de afgelopen jaren samen met verschillende onderzoekers vanuit Tilburg University verdiept in de mogelijkheden en kansen die verdere samenwerking tussen verladers biedt, voor hun concurrentiepositie, betrouwbaarheid dienstverlening en bijdrage aan duurzaamheid. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inzet van de tool ‘Compose’.

Nanne Schriek

Aanmelden voor dit webinar

U kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar. Het webinar vindt plaats op woensdag 10 juni om 11.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link. U krijgt dan een uitnodiging in uw mailbox met verdere instructies hoe u kunt deelnemen.