Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Webinar: Digiscan helpt verladers op weg

Aanmelden voor

Webinar: Digiscan helpt verladers op weg

Webinar: Digiscan helpt verladers op weg

Leestijd ± 1 minuut

Op woensdag 6 mei a.s. introduceert Stefan Heeringa, projectmanager Digitalisering bij evofenedex, de tool ‘Digiscan’. Hiermee kunnen verladers hun actuele status op de ‘digitaliseringsladder’ bepalen. Digiscan biedt tevens een stappenplan om verder te digitaliseren. Door het grote aanbod aan technieken en mogelijkheden weten organisaties vaak niet waar ze moeten beginnen en blijven investeringen uit en bestaat het risico om te investeren in verkeerde systemen die niet passen bij de situatie van de onderneming. Dit webinar schept orde in de chaos.

Wat komt u tijdens het webinar te weten?

Dit webinar schetst de noodzaak tot digitaliseren en biedt inzicht hoe organisaties daar stap voor stap mee aan de slag kunnen. Hoe kun je zorgen dat je de juiste data verzamelt? En hoe kun je de processen optimaliseren en je klanten beter bedienen? En hoe vind je je weg in de tientallen technieken (blockchain, artificial intelligence, Internet of Things, robotisering etc.) die zeggen de oplossing te zijn voor alle problemen?

In het webinar vertellen we niet wat u moet doen, maar hoe u het aan kunt pakken. Ook gaan we in op de tool die evofenedex ontwikkelt om verladers te helpen digitaliseren, wat het model je kan opleveren en op welke manier je als verlader mee kunt werken aan de ontwikkeling van het model. Deze sessie is interactief van aard; input van deelnemers is goud waard voor de ontwikkeling van het model.

De spreker

Stefan Heeringa is als projectmanager digitalisering werkzaam bij evofenedex, vereniging van 15.000 handels- en productiebedrijven. Vanuit zijn expertise op het snijvlak van digitalisering, samenwerking en logistiek heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept in de problematiek van de achterblijvende digitalisering bij verladers en is medeverantwoordelijk voor de opzet van de tool Digiscan.

Stefan Heeringa
Stefan Heeringa