Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Volg een van de 7 e-learning modules e-Supply Chain

Aanmelden voor

Volg een van de 7 e-learning modules e-Supply Chain

Volg een van de 7 e-learning modules e-Supply Chain

In 2022 werkten Marin Wiellersen, Riana Wassing en Richard van Welie in nauwe samenwerking met experts vanuit de Topsector Logistiek aan het ontwikkelen van 7 e-learning modules. Met deze online leermodules voorzien zij in een behoefte aan hoogwaardige, schaalbare e-learnings voor supply chain specialisten in de gehele keten. Lees in dit bericht meer over de online leermodules en start via de linkknop meteen zelf met leren!

25 november 2022

Leestijd ± 2 minuten

Ontwikkelingen zoals de pandemie en veranderend winkelgedrag hebben voor een versnelling ten aanzien van online winkelen geleid. De noodzaak van een digitale transformatie is hierdoor groter dan ooit. Hiervoor is een heldere digitale strategie en een transformatie van de supply chain essentieel. Logistiek is zowel een concurrentiefactor als een bottleneck voor ondernemers en een belangrijke sleutel tot duurzaam ondernemen. Het vergroten van de skillsets van medewerkers in de e-supply chain is daarom noodzakelijk. Hiermee garanderen we dat de vaardigheden van medewerkers in het kader van leven lang ontwikkelen up to date blijven en dat er robuuste supply chains ontwikkeld worden.

Om te voorzien in nog ontbrekend aanbod voor e-commerce organisaties zijn e-Academy (onderdeel van Thuiswinkel) en de Topsector Logistiek afgelopen jaar een samenwerking aangegaan om e-commerce en supply chain specialisten in de gehele keten (van webshop tot leverancier) via modulaire leerpaden te voorzien van hoogwaardige, schaalbare e-learnings op het gebied van de e-supply chain. Hiermee krijgt het e-commerce werkveld praktische actuele kennis aangereikt die nog niet laagdrempelig voorhanden was.

Overzicht e-learning modules

Door de e-learning consultants van e-Academy.org (Marin Wiellersen, Riana Wassing en Richard van Welie) en in nauwe samenwerking met experts vanuit de Topsector Logistiek zijn er 7 e-learning modules ontwikkeld:

 1. Introductie in e-supply chain > NIEUW
  (met expert Ken Zschocke) *Gratis te volgen tot en met december 2022
 2. Forecasting in e-logistiek > NIEUW
  (met experts Robert Goedegebuure en Elke Klaassen) *Gratis te volgen tot en met december 2022
 3. Duurzame bezorging
  (met expert Heleen Buldeo Rai)
 4. Internationale logistiek voor e-commerce
  (met experts Ludo Verlinden en Jordie Geuyen)
 5. Warehousing
  (met expert Casper Bakker)
 6. Verpakken
  (met experts Philippe Christiaansen, Tibor Tholen en Ellen de Lange)
 7. Retouren
  (met experts Heidi van Eijk en Sophie Alblas)

De e-learning modules zijn steeds een maand na de lancering gratis te volgen. Na de eerste maand blijven de modules beschikbaar in het betaalde gedeelte van de leeromgeving. In het gratis gedeelte van de website vindt u als bezoeker in ieder geval altijd 5 tot 7 e-learning modules terug die gratis te volgen zijn.

Start meteen en ervaar het zelf

Bent u nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de e-Academy.org website en start direct met uw eerste e-learning module!