Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Verruim je blik door inzicht in lopend onderzoek en ideeën voor toekomstige ontwikkelingen

Aanmelden voor

Verruim je blik door inzicht in lopend onderzoek en ideeën voor toekomstige ontwikkelingen

Bent u werkzaam bij een verlader of bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwlogistiek? Wilt u met uw unieke kennis en achtergrond en affiniteit met onderzoek de innovatie in de logistiek verbeteren?

Verruim uw blik door inzicht in lopend onderzoek en ideeën voor toekomstige ontwikkelingen. Krijg inzicht in fundamentele vraagstukken en ontwikkelde kennis richting de praktijk. Lever zo een bijdrage aan de transitie in duurzaamheid, digitalisering en veiligheid van de logistieke sector. Breid uw netwerk uit met experts uit wetenschap en bedrijfsleven en investeer in uw persoonlijke ontwikkeling en die van uw organisatie.

Onbezoldigd, inspirerend en onbetaalbaar

TKI Dinalog zoekt nieuwe leden vanuit het bedrijfsleven voor de programmacommissie voor initieel 3 jaar. De programmacommissie bestaat uit een zowel wetenschappers als vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven; verladers en dienstverleners met een diverse achtergrond. De programmacommissie komt 5 keer per jaar een middag bij elkaar om het onderzoeksprogramma en onderzoeksvoorstellen te bespreken. Een paar keer per jaar worden de leden gevraagd om onderzoeksaanvragen te beoordelen. Interesse? Laat het weten door een mail te sturen.