Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Logistiek

Aanmelden voor

Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Logistiek

Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Logistiek

11 juli 2013

Leestijd ± 1 minuut

Het TKI Logistiek is druk aan de slag met het mobiliseren van de logistieke sector door deze te informeren en bekend te maken met het TKI, de structuur en werkwijze en de mogelijkheden voor publiek-private samenwerking.

Er zijn inmiddels twee informatiebijeenkomsten geweest: een sessie in samenwerking met de Kring Logistiek en Supply chain (KLS) van Transport en Logistiek Nederland en een sessie in samenwerking met Syntens. Eventuele nieuwe sessies worden aangekondigd op de website van TKI Logistiek.

Op 12 juni heeft een werksessie TKI Logistiek plaatsgevonden waaraan leden van het TKI Bestuur en programmaontwikkelaars deelnamen. Doel van de werksessie was het afstemmen van een pragmatische aanpak voor de aanvragen voor TKI-toeslag projecten. Hiervoor is een korte handreiking opgesteld met templates voor een projectaanvraag en een overzicht met potentiële leads voor projectvoorstellen die onder de verschillende roadmaps verder ontwikkeld zullen worden.

Onlangs is de website www.TKI-Logistiek.nl online gegaan. Op de site is informatie te vinden over onder meer de opzet van het TKI Logistiek en de contactpersonen, de werkwijze voor de TKI-toeslagregeling en aanvraag voor TKI-samenwerkingsprojecten. Op korte termijn wordt de website verder aangevuld en aangescherpt.