Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Terugblik Impact symposium en resultaten ICCOS & REAL

Op vrijdag 3 juni werd een impact symposium georganiseerd ter afsluiting van de TKI Dinalog projecten Industry 4.0 gedreven Supply Chain Coordination for Small- & Medium-sized Enterprises (ICCOS) en Reinforcement Learning Platform voor Logistieke MKBs (Echt). Samen met de projectconsortiumpartners werden de resultaten van 3 jaar experimenteel en industrieel onderzoek gedeeld en werd de impact van publiek-private samenwerking aangetoond. In de middag vond de verdediging plaats van J.P.S. (Sebastian) Piest zijn PDEng-scriptie.

30 juni 2022

Leestijd ± 1 minuut

Bent u benieuwd naar het impact symposium? Kijk het hier terug:
Impact symposium: ICCOS & REAL results / PDEng promotion J.P.S. Piest – YouTube

De digitale PDEng scriptie is hier beschikbaar (stuur een e-mail naar velden@dinalog.nl voor een gedrukte versie). De opening werd gedaan door Prof. Dr. Maria Iacob van de University of Twente en keynote van de dag was niemand minder dan Nanne Schriek van evofenedex.

Het onderzoeksproject, gerelateerd aan dit PDEng proefschrift, resulteerde in meerdere deliverables en vervolgprojecten. Het initiële 2-jarige project resulteerde in publicaties, prototypes, industriële testbeds, implementaties in 3 organisaties, trainingsmateriaal, ontwerptools en hoorcolleges. Deze resultaten worden gedocumenteerd in het definitieve projectrapport en breed verspreid in zowel de wetenschappelijke als de industriële gemeenschap op basis van het impactplan. Voortbouwend op het initiële project, heeft het huidige onderzoek geresulteerd in een industrieplatform en leergemeenschap om

  1. het bewustzijn over datagedreven logistiek te vergroten met inspirerende cases
  2. het datagebruik in het MKB te vergroten
  3. de resultaten op te schalen via een leercommunity om de concurrentiekracht van de Nederlandse logistieke sector te vergroten.

In vervolgprojecten worden aanvullende cases ontwikkeld en wordt het brancheplatform bij meer MKB-ers geïmplementeerd.

ICCOS cases, stories & impact bij:

ReAL toepassingen: