Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Schrijf nu in voor de 4C Prijsvraag

Aanmelden voor

Schrijf nu in voor de 4C Prijsvraag

Schrijf nu in voor de 4C Prijsvraag

15 oktober 2015

Leestijd ± 1 minuut

Heeft u een projectvoorstel voor het opzetten van een Cross Chain Control Center?

De Topsector Logistiek wil met een prijsvraag meerdere projectvoorstellen uit de markt verkrijgen die gericht zijn op het opzetten van een Cross Chain Control Center (4C) in de praktijk. Met een 4C wordt aangetoond dat het mogelijk is succesvolle samenwerkingsvormen op te zetten waarbij goederenstromen en informatiestromen worden gebundeld.

De vergoeding is per winnaar maximaal €200.000 Euro exclusief BTW. Voor inschrijvingen geldt een cofinancieringseis. De door de deelnemer in te brengen cofinanciering is minimaal gelijk aan de gevraagde bijdrage of toegekende prijs. De cofinanciering mag uitgedrukt worden in termen van geld, middelen en/of menscapaciteit. Zie de aanbestedingsstukken op www.tenderned.nl voor de randvoorwaarden en andere bijzonderheden voor de prijsvraag.

4C

Informatiesessie Vouchers 4C Prijsvraag

Wilt u inschrijven voor de 4C Prijsvraag van de Topsector Logistiek? We helpen u graag bij het doorrekenen van uw business case. Hiervoor bieden we vouchers aan.

Om u te informeren hoe u zo’n voucher aan kunt vragen en wat dit precies inhoudt, organiseren TNO, ArgusI en Connekt een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op 29 oktober van 13:00 tot 14:30 uur bij Connekt, Ezelsveldlaan 59 in Delft. Kunt u hier niet bij zijn? Dan is het ook mogelijk om van 15:30 – 17.00 uur in te bellen voor een digitale bijeenkomst.

Belangrijke data:

U kunt een voucher aanvragen ten behoeve van de doorrekening van de business case tot 2 november 2015.

U kunt vragen stellen tot 25 november 2015

De inschrijving mag ingeleverd worden tot 7 december 2015

Voor meer informatie kijkt u op www.tenderned.nl. Het Tenderned nummer voor deze prijsvraag is 76707.