Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Save the date: Topsector Logistiek Congres op 9 september

Aanmelden voor

Save the date: Topsector Logistiek Congres op 9 september

Save the date: Topsector Logistiek Congres op 9 september

16 april 2020

Leestijd ± 2 minuten

Bent u erbij op 9 september?

Op 9 september 2020 vindt het Topsector Logistiek Congres plaats! Hét moment voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de nieuwste inzichten en oplossingen voor een concurrerende én emissieloze logistiek in Nederland. Vanwege het coronavirus vindt het congres dit jaar online plaats. Reserveer deze datum daarom in uw agenda.

Online congres vanwege coronavirus 

Elkaar de hand schudden op het congres zit er dit jaar niet in. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vindt het Topsector Logistiek Congres dit jaar volledig digitaal plaats. Achter de schermen werken we momenteel hard aan een alternatieve invulling van het congres. U kunt zich nu al aanmelden via www.topsectorlogistiekcongres.nl. In juni volgt de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma.  

De verschillende facetten van logistiek

De wereld kan niet zonder logistiek. Hoe belangrijk de logistiek is voor andere sectoren, zoals de zorg en de voedselketen, maakt de coronacrisis momenteel duidelijk zichtbaar. Tegelijkertijd merken we ook de kwetsbaarheden. Beide versterken de noodzaak om logistieke processen anders en slimmer te organiseren. Ook het Klimaatakkoord vraagt om innovatieve oplossingen in de logistiek. Tijdens het Topsector Logistiek Congres delen bedrijven, onderzoekers en overheden de laatste kennis, ervaringen en oplossingen op het gebied van logistiek met elkaar.

Organiseer een deelsessie tijdens het congres

Het Topsector Logistiek Congres is úw congres. Successen, praktijkervaringen en kennis: u deelt het op deze dag. Heeft u een initiatief, een inspirerend verhaal of bepaalde kennis waarvan vakgenoten zeker op de hoogte moeten zijn dat aansluit bij onderstaande thema’s en domeinen? Dien voor 25 mei uw voorstel in voor een deelsessie via www.topsectorlogistiekcongres.nl/voorstel.

De volgende thema’s en domeinen uit de actieagenda 2020-2023 staan centraal tijdens het congres:

Thema’s:

  • ketenregie
  • duurzame logistiek
  • datagedreven logistiek

Domeinen:

  • steden
  • multimodale transportcorridors en knooppunten
  • logistieke ketens (supply chains)

Meld u aan of kijk voor meer informatie over het congres op www.topsectorlogistiekcongres.nl.