Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Programma-manager NLIP

Aanmelden voor

Programma-manager NLIP

Programma-manager NLIP

17 augustus 2015

Leestijd ± 1 minuut

Michiel Haarman is de nieuwe programmamanager NLIP

Op 7 juli 2015 werd deze uitslag van de aanbesteding gepubliceerd. Wij stellen Michiel graag aan u voor.

Allereerst, het NLIP is de publiek-private community die het data-delen in de logistiek faciliteert. Met als doel logistieke optimalisaties in de ketens te ondersteunen en 3de partijen de mogelijkheid te bieden om – met behulp van die ontsloten data – nieuwe diensten en producten te ontwikkelen.
Het NLIP wordt operationeel aangestuurd door een programmamanager; Michiel dus. Michiel is een ondernemer in hart en nieren. Hij is in verschillende functies, voor diverse organisaties actief in het logistieke veld,  dit combineert hij met een ICT-technische component. Michiel heeft veel ervaring met project- en programmamanagement, stelt daarbij de relatie centraal en weet dit te combineren met een getting things done mentaliteit.

Als programmamanager wil Michiel zich richten op het creëren van draagvlak en synergie binnen de logistiek voor het NLIP.

Zijn ambitie is “om er voor te zorgen dat het NLIP er toe bijdraagt dat we in Nederland voorop lopen in het ontsluiten van onze logistieke data. Zodat we met elkaar de ‘data-huggers’ in onze industrie kunnen overtuigen èn verleiden tot het ter beschikking stellen van hun logistieke data. En elkaar op die manier helpen met het voorkomen van herinvoer en het realiseren van optimalisaties”, aldus Michiel Haarman.