Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Topsector Logistiek Stage

Topsector Logistiek presenteert samen met TKI Dinalog tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma. Diverse onderwerpen worden besproken zoals, autonoom varen, duurzaamheid en zero-emissie corridors. Tevens komen en mooie voorbeelden aanbod uit het Joint Corridors Off-Road programma. Verwacht niet alleen presentaties. Als bezoeker wordt u ook geholpen tijdens diverse workshops. We sluiten af het programma af met een interactieve game. Elkaar ontmoeten, netwerken en het delen van kennis staat centraal. Bezoek daarnaast onze stand 4.403 tegenover het Cateringterras 1.

Multimodaal Transport Expo is dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt de kans krijgen om zichzelf te presenteren. Gemiddeld komen er jaarlijks zo’n 3.000 bezoekers op het event. Deelname aan dit evenement is kosteloos. Het biedt de gelegenheid verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain elkaar te ontmoeten.

Bekijk hier het volledige programma en meld u aan.

Over Joint Corridors Off-Road

Het Joint Corridors Off-Road programma wordt ondersteund door de Topsector Logistiek. Het programma helpt verladers en vervoerders om meer gebruik te maken van binnenvaart, rail en short sea. Gezamenlijk met de bedrijven maken wij multimodale transportcorridors naast de weg mogelijk in elke regio van Nederland.