Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

EVENT 21 t/m 25 juni – Multimodaal 2021; samen op weg naar de verduurzaming van transport

Aanmelden voor

EVENT 21 t/m 25 juni – Multimodaal 2021; samen op weg naar de verduurzaming van transport

Multimodaliteit geeft flexibiliteit. Juist in onzekere tijden is het van groot belang dat supply chains betrouwbaar en flexibel opereren. Nu en in de toekomst. Hoe spelen de verschillende modaliteiten in op verduurzaming? En waar kunnen modaliteiten samenwerken om de klimaatdoelstellingen te bereiken?

Multimodaal Online 2021 is een online event voor professionals vanuit alle geledingen in de supply chain en staat een week lang in het teken van kennis vergaren en kennis delen. En dat niet alleen. Multimodaal Online 2021 is dé gelegenheid om weer eens ouderwets te netwerken. Het hele event vindt namelijk plaats in het netwerkplatform Brella. Kijk nu alvast met wie u kunt netwerken en neem een kijkje op de stands van al onze partners. Het hele evenement Multimodaal Online 2021 wordt vanaf dit platform gestreamd.

Het programma van Multimodaal 2021 is opgebouwd uit verschillende programmadelen. U bepaalt zelf tijdens het event welke onderdelen u volgt. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende sprekers en hun onderwerpen. .

Interesse? Meld u dan aan!

Op deze pagina kunt u zich registeren. U ontvangt na registratie een link waarmee u zich kunt inschrijven in het Brella Platform.

Multimodaal Online 2021 is van 21 t/m 25 juni de virtuele netwerkhub voor professionals uit de supply chain.