Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

MIT-regeling: aanvraagdata nu bekend

Aanmelden voor

MIT-regeling: aanvraagdata nu bekend

MIT-regeling: aanvraagdata nu bekend

23 maart 2016

Leestijd ± 1 minuut

Van 10 mei kunnen innovatieve mkb’ers weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren. In onderstaand overzicht leest u wat de aanvraagdata per instrument zijn. De sluitingsdata voor alle instrumenten is 1 september 2016.

Kennisvouchers

Een kennisvoucher is een ‘waardebon’ waarmee een mkb-ondernemer een kennisvraag kan laten beantwoordenMIT regeling door een kennisinstelling. De afhandeling gebeurt in volgorde van binnenkomst.
Openstelling: 10 mei tot en met 1 september 2016.

Innovatieadviesprojecten

Inwinnen van innovatieadvies door een kennisinstelling of een onafhankelijke adviesorganisatie. Dit is bijvoorbeeld het beantwoorden van een kennis- en/of een adviesvraag. De afhandeling gebeurt in volgorde van binnenkomst.
Openstelling: 10 mei tot en met 1 september 2016.

Haalbaarheidsprojecten

In kaart brengen van de technische en economische risico’s van een voorgenomen innovatieproject. De afhandeling gebeurt in volgorde van binnenkomst.
Openstelling: 10 mei tot en met 1 september 2016.

R&D-samenwerking

Samen met minstens een andere mkb een product, productieproces of dienst vernieuwen of ontwikkelen.
Openstelling: 5 juli tot en met 1 september 2016. Het is een tender.

Loketwijzer

Door het doorlopen van de Loketwijzer weet u bij welk loket u uw aanvraag kunt aanvragen. De eLoketformulieren komen begin mei beschikbaar. Behalve voor R&D. Daarvoor komt het formulier in juli beschikbaar.

Vragen?

Heeft u nu al vragen, zoekt u samenwerkingspartners, of wilt u uw innovatievraag of project voorleggen, neem dan contact op met Coen de Lange, innovatieadviseur mkb bij Dinalog, via delange@dinalog.nl of 06 53 59 39 49.