Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Inchainge en Philip Sydney ontwerpen Supply Chain Finance Game

Aanmelden voor

Inchainge en Philip Sydney ontwerpen Supply Chain Finance Game

Inchainge en Philip Sydney ontwerpen Supply Chain Finance Game

09 september 2015

Leestijd ± 1 minuut

Op 2 september 2015 is de opdracht voor de Supply Chain Finance Game gegund aan Inchainge BV en Philip Sidney.

Het beoogde einddoel van het project is het op de markt brengen van een business simulatiegame waarin de impact van compliance op de leverbetrouwbaarheid van een keten wordt geduid. Door een wereldwijd netwerk te creëren van distributie-/trainingpartners wordt deze kennis optimaal gedeeld en ingezet.

Michiel Steeman van Inchainge BV verwoordt het project als volgt: “Dit project zal leiden tot een game die de verbinding legt tussen Supply Chain, Finance en Compliance. Deze gaat ingezet worden voor trainingen van supply chain en finance professionals binnen bedrijven. Hiermee wordt de verder adoptie van Supply Chain Finance gestimuleerd.  En middels een wereldwijde studentencompetitie zullen professoren en studenten van honderden universiteiten kennis maken met deze thema’s. De verwachting is om uiterlijk begin september 2016 de nieuwe game te lanceren.”

Naast het trainen van bedrijven/financiële instellingen is dit ook een mogelijkheid om verdere adviestrajecten te verkopen, waarbij de positie van Nederland als kennisland op het gebied van Supply Chain Finance en daaraan gerelateerde zaken verder wordt versterkt.