Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Human Capital Agenda

Aanmelden voor

Human Capital Agenda

Human Capital Agenda

Leestijd ± 2 minuten

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Mensen blijven het verschil maken

De toenemende inzet van big data, robotica en kunstmatige intelligentie verandert de economie én de logistiek ingrijpend. Om innovatief en concurrerend te zijn, moet de logistieke sector moet zich continu ontwikkelen. En de competenties van (toekomstige) logistieke professionals ontwikkelen net zo sterk mee. Hiervoor is voldoende ontwikkeld menselijk kapitaal, met de juiste kennis en kwaliteiten, nodig. Een toekomstgericht Human Capital beleid vervult daarmee een sleutelfactor.

In de Human Capital Agenda Topsector Logistiek 2016-2020 zijn drie beleidspijlers geformuleerd: voldoende goed opgeleide professionals, een innovatieve flexibele kennisinfrastructuur en aandacht voor sociale innovatie in bedrijven. Een aanscherping van deze Agenda staat in de Visie en activiteiten Human Capital Topsector Logistiek 2018-2020.

De Topsector Logistiek heeft samen met de partners afgelopen jaren fors geïnvesteerd in Human Capital-projecten. Een aantal daarvan staat in deze flyer. Vanaf 1 januari 2021 treedt het nieuwe topsectorenbeleid in werking voor de jaren 2021-2024. Een nieuwe Human Capital Agenda wordt dit najaar op deze site gepubliceerd.

Roadmap Human Capital topsectoren 2020-2023

De Topsectoren werken samen aan een ‘toekomstbehendig’ humancapitalbeleid. Dit staat in de roadmap Human Capital topsectoren. In de uitwerking is veel aandacht voor intensievere samenwerking tussen het beroeps- en hoger onderwijs, het bedrijfsleven en de onderzoeksinstellingen. Een centrale rol vervullen hierbij Learning communities, waarin werken, leren en innoveren in samenhang plaatsvinden. Meer over het gezamenlijke Human Capitalbeleid van de topsectoren.

Lees hier meer over Human Capital.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1536240699083{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #eeeeee !important;border-radius: 20px !important;}”][vc_column_text]

Downloads

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][grve_title title=”Onderwijsprojecten” heading_tag=”h4″ heading=”h4″][vc_column_text]Met ondersteuning van de Topsector Logistiek zijn diverse onderwijsmaterialen ontwikkeld over logistiek voor onder andere voortgezet onderwijs en hbo[/vc_column_text][grve_button btn_fluid=”yes” btn_fluid_height=”short” button_text=”Bekijk hier de onderwijsmaterialen” button_hover_color=”primary-3″ button_size=”large” button_link=”url:https%3A%2F%2Ftopsectorlogistiek.nl%2Fonderwijs|target:_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][grve_divider padding_top=”20″ padding_bottom=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][grve_title title=”Nieuws Human Capital Agenda” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”color” footer_feature=”yes” bg_color=”#d1d1d1″][vc_column css=”.vc_custom_1579018007589{padding-top: 20px !important;}”][grve_blog blog_style=”carousel” heading_tag=”h4″ heading=”h6″ excerpt_length=”0″ items_per_page=”5″ categories=”14″][/vc_column][/vc_row]