Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Holland Logistics Library live

Aanmelden voor

Holland Logistics Library live

Holland Logistics Library live

04 april 2016

Leestijd ± 2 minuten

Vrijdag is de Holland Logistics Library live gegaan: www.hollandlogisticslibrary.com! De Holland Logistics Library is een informatiebron voor en door logistiek Nederland. Dit unieke digitale portaal is ontwikkeld om de internationale toppositie van het Nederlandse logistieke bedrijfsleven verder te versterken. De presentaties, video’s, factsheets, infographics, reg20160404 16#038 HLL campagnebeeld_Shanghai_600px breed_72dpiionale rapporten en achtergrondinformatie op het portaal kunnen in het buitenland worden ingezet voor het aantrekken van ladingstromen en logistieke investeringen voor Nederland en voor de promotie van Nederlandse logistieke kennis en kunde.

Deze basis wordt continu aangevuld, zodat de Holland Logistics Library de plek is en blijft waar alles te vinden is over de kracht van de Nederlandse logistiek en hoe die zich ontwikkelt. De Holl
and Logistics Library is overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en actueel. Vrij toegankelijk voor iedereen die Nederland in het buitenland promoot, ook voor sectoren die voor hun succes mede afhankelijk zijn van goede logistiek. Het digitale portaal Holland Logistics Library is live gegaan op www.hollandlogisticslibrary.com!

Hoe kunt u het gebruiken?

U kunt de informatie op het portaal bekijken, maar na uw registratie kunt u de beschikbare middelen ook downloaden om bijvoorbeeld in te zetten voor uw presentaties in het buitenland. Naast de mogelijkheid om te downloaden willen we u ook vragen om ook uw promotionele tools te delen op het portaal. Zo kunnen we samen de Nederlandse Logistiek in het buitenland nog beter promoten.

Officiële lancering

Op 22 april wordt de Holland Logistics Library officieel gelanceerd op het congres van de Topsector Logistiek ‘Big Data Small World’. Er is ook een demonstratie op het Experienceplein.

Over de Holland Logistics Library

De Holland Logistics Library is een initiatief van het Platform Buitenlandpromotie Logistiek van de Topsector Logistiek, waarin zijn vertegenwoordigd Transport en Logistiek Nederland, Netherlands Foreign Investment Agency, Nederland Distributieland, Dinalog, Luchthaven Schiphol, Havenbedrijf Rotterdam, de regio’s en de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Infrastructuur en Milieu.