Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Fusie van Dinalog en TKI Logistiek in TKI Dinalog

Aanmelden voor

Fusie van Dinalog en TKI Logistiek in TKI Dinalog

Fusie van Dinalog en TKI Logistiek in TKI Dinalog

13 juli 2015

Leestijd ± 1 minuut

De fusie tussen Dinalog, Dutch Institute for Advanced Logistics en het TKI Logistiek is een feit. De twee stichtingen gaan samen verder onder de naam TKI Dinalog. In het TKI Dinalog werken NWO, TNO en Dinalog samen aan de innovatie van de logistiek en supply chain management.

Op donderdag 9 juli plaatsten de bestuursleden van TKI Dinalog in Breda bij Dinalog hun handtekening onder de finale stukken. Daarmee is een transitieproces afgerond dat een jaar duurde.

TKI Dinalog voert het onderzoeksdeel van de innovatieagenda uit voor de Topsector Logistiek.

Het bouwt voort op de projecten en resultaten uit de eerste 5 jaar van Dinalog. Voorzitter Willem Heeren: “Zo’n transitie is altijd een intensief proces, we werken op het snijvlak van publiek en privaat. We dragen als instituut een grote verantwoordelijkheid zowel naar de sector als naar wetenschap en overheid. Met deze transitie zijn we helemaal klaar voor de toekomst. We hebben een grote projectportefeuille, met ruim 60 projecten, waarin we samenwerken met zo’n 700 bedrijven, 30 kennisinstellingen en de overheid. De resultaten die we boeken werken in de praktijk, en dat trekt nieuwe bedrijven en ideeën voor projecten aan. ”