Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Werkconferentie digitaal stelsel gebouwde omgeving

Aanmelden voor

Werkconferentie digitaal stelsel gebouwde omgeving

De ambitie om digitaal samen te werken in de ontwerp- bouw- en technieksector (incluis toeleverende industrie en beheer & onderhoud) is er al jaren. Met de ontwikkeling van het DSGO wordt ketenbrede digitale samenwerking concreet ingevuld. Binnen twee jaar is een eerste versie van het digitaal stelsel operationeel. Daarmee worden niet in één keer alle digitale behoeften en wensen vervuld, maar ligt er een degelijk fundament om op door te ontwikkelen.

Samenwerken aan succes!

In 2022 en 2023 organiseren we elk half jaar een werkconferentie, om uit te leggen wat DSGO is en zou kunnen zijn, om je bij te praten over de voortgang in de ontwikkeling ervan en ook om gezamenlijk te werken aan het stelsel. De werkconferenties staan in het teken van de vier stappen in het programma Ontdekken, Ontwikkelen, Bouwen en Borgen. Jullie bijdrage hieraan is essentieel en kunnen we niet missen!

Een goed werkend digitaal stelsel is namelijk een stelsel dat praktische meerwaarde heeft in de gehele keten van assetmanagement tot en met bouwrealisatie en onderhoud. Daarom is het cruciaal om samen op te trekken in het ontwerpen, implementeren en ervaringen opdoen. Om elkaar goed te begrijpen en te weten wat we wel en ook niet direct kunnen oplossen met het gebruik van een digitaal stelsel.

Meld je nú aan

Heb je interesse of belang bij een goed functionerend DSGO voor de gebouwde omgeving? Denk ook mee en meld je aan voor de eerste werkconferentie op donderdag 14 april. Vanaf 11.30 u ben je welkom.