Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Week van de Circulaire Economie

Aanmelden voor

Week van de Circulaire Economie

Op 6 februari start de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week vinden er door het hele land allerlei evenementen plaats. Denk bijvoorbeeld aan een Webinar Circulair Bouwen, Workshop maak van je eigen plastic afval gerecycled speelgoed of sessie Klimaatneutrale en Circulaire Infrastructuur: op weg naar 2030.

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie, maandag 6 februari 2023 vindt de vijfde jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Onder de noemer ‘Ondernemen voor de Toekomst’ gaan deelnemers deze dag met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen in gesprek over wat er nodig is voor een volledig circulaire economie in 2050.

Onze partner TKI Dinalog werkt aan diverse bijdrages tijdens deze week. Zo organiseren zij een tafelsessie tijdens de Nationale Conferentie.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de diverse hubs en het programma van 6 t/m 11 februari? Of wilt u zich inschrijven? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Waarom een circulaire economie?

Meer weten over de circulaire economie, waarom we dit nastreven en wat de doelen zijn? Lees dan het Kennisdossier van Energievergelijk.nl. Op de website van het Versnellingshuis leest u praktijkverhalen van ondernemers die al aan de slag zijn gegaan om hun bedrijf circulair te maken.