Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Op 6 februari start de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week vinden er door het hele land allerlei evenementen plaats. Denk bijvoorbeeld aan een Webinar Circulair Bouwen, Workshop maak van je eigen plastic afval gerecycled speelgoed of sessie Klimaatneutrale en Circulaire Infrastructuur: op weg naar 2030.

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie, maandag 6 februari 2023 vindt de vijfde jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Onder de noemer ‘Ondernemen voor de Toekomst’ gaan deelnemers deze dag met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen in gesprek over wat er nodig is voor een volledig circulaire economie in 2050.

Onze partner TKI Dinalog werkt aan diverse bijdrages tijdens deze week. Zo organiseren zij een tafelsessie tijdens de Nationale Conferentie.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de diverse hubs en het programma van 6 t/m 11 februari? Of wilt u zich inschrijven? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.