Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Vervoerslogistieke werkdagen 2024

Heb je vragen? Mail naar 

Aanmelden voor

Vervoerslogistieke werkdagen 2024

Heb je vragen? Mail naar 

De 29ste VLW vindt plaats op donderdag 21 en vrijdag 22 maart in Tegelen, in Bilderberg Chateau Holtmühle en gaat in op relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek in een informele setting.

Met de VLW dragen we er graag aan bij om het logistieke onderzoek en de logistieke praktijk te versterken, en naar een hoger niveau te brengen. Daarbij is er alle ruimte om inhoudelijk de diepte in te gaan op relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek. We hechten eraan om dat in een informele setting te doen.

Op de VLW praten we elkaar bij over de logistiek, aan de hand van actuele onderzoeksresultaten, en is er veel ruimte voor discussie. In parallelsessies en rondetafelgesprekken presenteren alle deelnemers actuele onderzoeksresultaten aan elkaar, en komt het hele onderzoeksveld aan bod. We vragen elke deelnemer om een eigen paper te presenteren, óf om een schriftelijke discussiebijdrage in te brengen als reactie op één van de andere ingebrachte papers. We discussiëren bevlogen, maar met respect voor elkaar.

Voor wie

De VLW is vooral van belang voor onderzoekers die hun ervaringen, resultaten, ideeën willen delen en voorleggen aan collega onderzoekers maar vooral ook aan anderen die werken in de logistiek en in het overheidsbeleid. Onderzoekers van universiteiten, hogescholen, onderzoeksbureaus, in onderzoek en innovatie geïnteresseerde deelnemers vanuit overheden, bedrijven en instellingen zijn daarom van harte welkom.

Rondetafelgesprekken

De onderwerpen van de rondetafels in deze editie zijn onder andere:
CO2-emissie in combinatie met ISO-norm, een smart game over Synchromodaliteit en een vervolg op de online rondetafel ‘Is logistiek klaar voor de toekomst? Debat over AI en logistiek & Circulariteit en logistiek’.

Papers en discussiebijdragen

Om deel te kunnen nemen aan de VLW verwachten we van u een paper of discussiebijdrage. De richtlijnen hiervoor zijn te vinden op de website. Daar kunt u zich ook inschrijven.

Early bird aanmelding voor 15 januari 2024

Vanaf dit jaar werkt de VLW met een earlybird-tarief.
De deelname kosten bedragen 600 excl. btw bij aanmelding voor 15 januari 2024, na die datum, bedragen de kosten van deelname 700 excl. btw.
U kunt zich nu registeren als deelnemer.

De deadline voor het indienen van papers is 26 januari 2024.
Discussiebijdragen dienen ingediend te worden vóór 16 februari 2024.

Locatie

Château Holtmühle, Kasteellaan 10, 5932 AG Tegelen
Bilderberg Hotel Château Holtmühle – Tegelen – Bilderberg Hotels