Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Vervoerslogistieke Werkdagen 2021

Op donderdag 10 en vrijdag 11 maart 2022 vindt de 27ste VLW plaats.

Locatie
Mechelen
Tijdstip
09:00
Wanneer
10 maart 2022
Kosten
€ 600

Leestijd ± 1 minuut

Net als in voorgaande jaren bieden we weer alle ruimte om inhoudelijk de diepte in te gaan van relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek, en dat in een informele setting, met alle ruimte voor een goed gesprek en prettige ontmoetingen.  Het afgelopen jaar hielden we de VLW vanwege corona op basis van een serie rondetafelgesprekken van achter het beeldscherm. Dat deden we met plezier, maar we hopen nu weer life te kunnen gaan. Dat biedt meer mogelijkheden voor inhoudelijk debat èn een informele sfeer. Onderzoekers die hun ervaringen, resultaten, ideeën willen delen, voorleggen aan anderen, en iedereen die geïnteresseerd is in logistiek onderzoek is van harte welkom. Onderzoekers van universiteiten, hogescholen, onderzoeksbureaus, in onderzoek en innovatie geïnteresseerde deelnemers vanuit overheden, bedrijven en instellingen, allen zijn van harte welkom.

De VLW-formule

Tijdens de VLW krijgen de deelnemers van elkaar actuele resultaten uit het onderzoeksveld te horen, en wordt er naar aanleiding daarvan gediscussieerd over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten in logistiek. Deelnemen aan de Vervoerslogistieke Werkdagen vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers. In parallelsessies en rondetafelgesprekken krijgen de deelnemers van elkaar de actuele resultaten uit het hele onderzoeksveld te horen, en kunnen volop in discussie gaan. Alle deelnemers brengen papers of discussiestellingen in, en bediscussiëren bevlogen, maar met respect voor elkaar, de mogelijkheden, behoeften en knelpunten van goederenoverslag, -vervoer en -distributie. Naast een conference dinner is een bedrijfsbezoek opgenomen in het programma.

Papers en Discussiebijdragen

We vragen alle deelnemers een paper in te dienen – dan wel als reactie op een ingediend paper een discussiepaper van maximaal twee A4’s in te dienen.