Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

UNBOXING LOGISTICS_

Aanmelden voor

UNBOXING LOGISTICS_

De HAN pakt uit

De dag staat in het teken van presentaties, lezingen en workshops over hoe het lectoraat met haar partners logistiek bijdragen aan de maatschappelijke vraagstukken van nu en morgen. Er is ook voldoende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen of om bij te praten met ‘oude bekenden’. We treffen elkaar op de HAN Campus aan de Ruitenberglaan in Arnhem.

Zet het alvast in uw agenda: donderdag 22 september, Unboxing Logistics, HAN Campus Arnhem. Na de zomervakantie versturen we een officiële uitnodiging met het programma. Dat is dan ook op de informatiepagina van het festival terug te vinden. Al enthousiast geworden? Je kunt je nu al inschrijven voor dit event!

Spread the word

Deze dag is voor de HAN vrienden en de vrienden van hun vrienden. Deel deze aankondiging dan ook gerust met uw netwerk. Graag zelfs! We begroeten u graag op 22 september op de HAN Campus in Arnhem.

Partners

We zijn trots te kunnen vermelden dat Unboxing Logistics wordt georganiseerd in samenwerking met de Studievereniging Procura en Logistics Valley.

Informatie

Heb je vragen over Unboxing Logistics? Neem dan gerust contact op met Charlotte.Tillie@han.nl of Miranda.Vodegel@han.nl.