Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Supply Chain Challenges 2.0

Aanmelden voor

Supply Chain Challenges 2.0

Supply Chain Challenges 2.0

Supply Chain professionals, bereid je voor op een interessante ervaring tijdens de Supply Chain Challenges 2.0, 'Omgaan met tekorten en fluctuaties in vraag en prijs.'

Locatie
Fontys Venlo Aula, Tegelseweg 255, 5912BG, Venlo
Tijdstip
15:00
Wanneer
13 december 2023
Kosten
Kosteloos

Leestijd ± 2 minuten

Met trots georganiseerd door BISCI (Brightlands Institute for Supply Chain Innovation) in samenwerking met Fontys Center of Expertise (CoE) Supply Chains For Society. Kom op woensdag 13 december naar de Aula van Fontys Venlo voor een dag vol inzichtelijke discussies en netwerken.

Woensdag, 13 december

15:00 – 18:00 uur
Fontys Venlo Aula, Tegelseweg 255, 5912BG, Venlo

Vorig jaar organiseerden BISCI en CoE het succesvolle Supply Chain Challenges Event. In 2023 hebben ze samen met internationale masterstudenten Supply Chain Management en onderzoekers van Fontys en BISCI uitdagingen van zes bedrijven uit het netwerk opgepakt en opgelost.

Nu nodigen zij je graag uit voor Supply Chain Challenges 2.0: ‘Omgaan met tekorten en fluctuaties in vraag en prijs.’

Waarom bijwonen?

Bijna alle organisaties ervaren uitdagingen in deze turbulente tijden en zullen in de toekomst met nog meer uitdagingen te maken krijgen. Supply Chain Challenges 2.0 voorziet je van de juiste kennis om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Voor bijna alle bedrijven is het moeilijk om prestaties te managen door bijvoorbeeld grondstoffen schaarste, materiaaltekorten, verkoop- en operationele planning en arbeidstekorten. Bedrijven worstelen met het vinden van het juiste systeem om hun logistieke planning te optimaliseren. Dit evenement voorziet je van de juiste inzichten, kennis en competenties om deze uitdagingen in je toekomstige carrière aan te gaan.

Het doel is natuurlijk om de juiste kennis te ontwikkelen en voor bedrijven om het niveau van veerkracht en wendbaarheid te verhogen om te anticiperen op deze ‘onverwachte’ ontwikkelingen en eisen. We hebben een geweldig programma met experts uit het onderwijs en de praktijk. Je gaat naar huis met praktische tips en tools voor bestaande en toekomstige uitdagingen. Maak van de gelegenheid gebruik om bedrijven en ervaren onderzoekers en professoren te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

  • Ontdek praktische stappen om de veerkracht van supply chains te meten en te verbeteren.
  • Data tooling voor tactische planning met behulp van PowerBI en AI.
  • Laat je inspireren door een praktijkcase van Herbalife.

Het evenement wordt in het Engels gehouden om een internationaal publiek te verwelkomen.

Programma:

15:00: Aankomst gasten
15:15: Welkom door gastheer Gerwin Zomer, BISCI
15:25: ‘Praktische stappen om supply chain resilience te meten en te verbeteren.’ Ronald de Boer, associate professor, Hogeschool Windesheim
15:45: ‘Data tooling voor tactische planning door o.a. PowerBI en AI.’ Rene Knapen, voorzitter DALTI, Nederlandse Vereniging Logistiek en Transport ICT leveranciers.
16:05: ‘The breathing factory, wendbare personeelsplanning,’ Rene Verlijsdonk, senior manager orderfulfillment, assembly en warehouse operations Team bij Herbalife, en Teun Hagelaar, learning and development specialist bij Herbalife.
16:25: Panelsdiscussie
16:50: Wrap-up en mogelijkheden
17:00: Netwerkborrel en hapjes
18:00: Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden voor dit event kan door een e-mail te sturen naar Michiel Kuijer, Fontys CoE Supply Chains For Society, mailto:m.kuijer@fontys.nl.