Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Smartport Summit: Ruimte voor transitie

De SmartPort Summit 2021 vindt plaats op donderdagmiddag 11 november in Ahoy. Ga samen actief aan de slag met een van de grootste dilemma’s die op de haven afkomen. Hoe geven wij de energietransitie fysiek de ruimte en wat zijn de consequenties voor de huidige en nieuwe activiteiten in 2030, 2040 maar ook in 2050? Welke impact heeft dit op de infrastructuur en het transport van goederen naar het achterland? Hoe kan digitalisering hier versnelling brengen? Maar vooral wat betekent dat voor jouw activiteiten in de haven?

Locatie
AHOY Rotterdam
Tijdstip
12:00
Wanneer
11 november 2021
Kosten
Gratis voor genodigden

Leestijd ± 1 minuut

Waarom wil je deelnemen aan de SmartPort Summit 2021? 
Omdat de toekomst van de Rotterdamse haven ook in jouw handen ligt! Samen gaan we actief aan de slag met een van de grootste dilemma’s die op de haven afkomen. Hoe geven wij de energietransitie fysiek de ruimte en wat zijn de consequenties voor de huidige en nieuwe activiteiten in 2030, 2040 maar ook in 2050? Welke impact heeft dit op de infrastructuur en het transport van goederen naar het achterland? Hoe kan digitalisering hier versnelling brengen? Maar vooral wat betekent dat voor jouw activiteiten in de haven?

Wat gaan we doen?
Samen met onze host Suze Gehem, neemt team SmartPort je mee in de Trends die de haven significant gaan veranderen. We hebben speciaal voor jullie een Summit game ontwikkeld dat actief inzicht biedt in de verschillende scenario’s die mogelijk zijn om de ruimte in de haven optimaal in te richten. Wat zijn de gevolgen van de keuzes die je maakt? Hoe kan jij hiermee aan de slag op de werkvloer? Waar moet je op voorbereid zijn? Aan de bak voor de haven van 2050 dus en laat je inspireren en motiveren door o.a. architect en innovator Thomas Rau – . Live in Ahoy.

Meer over het programma vind je hier!