Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Smart Freight Week

Een reis naar een efficiënte en emissievrije logistieke sector. Smart Freight Centre organiseert van 9 tot 12 mei een conferentie aan boord van het voormalige vlaggenschip SS Rotterdam

Locatie
SS Rotterdam
Tijdstip
12:00
Wanneer
9 mei 2022
Kosten
Afhankelijk van ticketsoort

Leestijd ± 1 minuut

Een reis naar een efficiënte en emissievrije logistieke sector. Smart Freight Centre organiseert een conferentie aan boord van het voormalige vlaggenschip SS Rotterdam, Nederland 9 – 12 mei 2022.

Smart Freight Week biedt een uitstekende netwerkmogelijkheid voor alle leden, partners en vrienden van Smart Freight Centre om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het koolstofarm maken van vracht en logistiek.

  • Locatie: SS Rotterdam, Nederland: met live streaming
  • Datum en tijd: maandagmiddag 9 mei – woensdag 11 mei, met een optionele excursie op donderdagochtend 12 mei.
  • Transport & Hotel: Dichtstbijzijnde luchthavens zijn Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Hotelkamers zijn te boeken op de SS Rotterdam met een 5% kortingscode voor deelnemers.

Wat te verwachten
Deze conferentie zal een gelegenheid zijn voor de logistieke sector om samen te komen en kennis uit te wisselen over de laatste ontwikkelingen die verband houden met het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen afkomstig van vracht en logistiek.