Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Samenwerkconferentie ‘Logistiek Beweegt de Circulaire Economie’

Aanmelden voor

Samenwerkconferentie ‘Logistiek Beweegt de Circulaire Economie’

Samenwerkconferentie ‘Logistiek Beweegt de Circulaire Economie’

Ben jij werkzaam in of met logistiek en wil je stappen zetten richting circulair? Of ben jij als ondernemer circulair bezig en loop je tegen logistieke uitdagingen aan? Houd dan donderdag 12 oktober vrij in je agenda!

Locatie
Amstelcampus, Hogeschool van Amsterdam
Tijdstip
09:30
Wanneer
12 oktober 2023
Kosten
Kosteloos

Leestijd ± 1 minuut

Op donderdag 12 oktober is de samenwerkconferentie ‘Logistiek Beweegt de Circulaire Economie‘. Professionals in de logistiek, ondernemers, wetenschappers, beleidsmakers en studenten komen samen, delen kennis en gaan aan de slag gaan met logistiek in de circulaire economie. We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Op de werkconferentie gaan we vanuit praktijk, onderzoek en beleid aan de slag met logistieke processen, oplossingen en innovaties, die nodig zijn om een circulaire economie mogelijk te maken. Jouw bijdrage is hierbij onmisbaar. In werksessies gaan we aan de slag met bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Welke oplossingen bieden logistieke diensten voor circulaire ketens en business?
  • Welke handige methodes en tools helpen bij het herontwerpen van de keten?
  • Hoe pak je als professional in logistiek jouw rol als driver van een circulaire keten?
  • Hoe neem je ketenpartners mee in deze ontwikkeling?

Waar wil jij graag meer van weten of mee aan de slag? Deel het met ons, want het programma is nog in ontwikkeling en jouw inbreng helpt ons hierbij.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Wil je er sowieso bij zijn, meld je dan alvast aan via www.aanmelder.nl/lbce.

  • Datum: Donderdag 12 oktober 
  • Tijd: 9:30 – 15:00 uur
  • Locatie: Amstelcampus, Hogeschool van Amsterdam

Zien we je daar?

Deze conferentie organiseren we jaarlijks met de community: Dit jaar organiseren Lectorenplatform Logitimo, TKI Dinalog, Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA, stichting Transactielandevofenedexstichting Het Groene Brein en de Transitieagenda Consumptiegoederen op donderdag 12 oktober weer Logistiek Beweegt de Circulaire Economie, ditmaal omgedoopt tot (samen)werkconferentie.