Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit

Aanmelden voor

Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit

Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit

Staatssecretaris Vivianne Heijnen kijkt ernaar uit om u in de Rijtuigenloods Amersfoort te verwelkomen. De Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit draait dit jaar om zakelijke mobiliteit - zakelijk naar zero!

Locatie
De Rijtuigenloods, Amersfoort
Tijdstip
10:30
Wanneer
26 september 2022
Kosten
Gratis

Leestijd ± 1 minuut

De plenaire sprekers Marije Klomp (Programmadirecteur Duurzaamheid, Radboud Universiteit), Maarten van Beek (HR Director, ING Benelux), Nancy Kabalt (Voorzitter, Formule E-Team) en Marleen Nelemans (Sustainability Manager, DHL Parcel Benelux) nemen je mee achter de schermen van hun aanpak.

Het deelsessieprogramma kent vijf pijlers:

  1. de werkgeversaanpak
  2. elektrisch vervoer
  3. logistiek
  4. duurzame energiedragers
  5. Europa en innovatie

Meer dan 70 professionals uit het brede mobiliteitsveld staan klaar om tijdens de ruim 50 sessies hun kennis en ervaringen te delen. In interactieve workshops, debatten, demonstraties en presentaties zoomen we in op de werkgeversaanpak, elektrisch vervoer, logistiek, duurzame energiedragers, Europa en innovatie. In de app-zaal en rondom de Rijtuigenloods kun je slimme oplossingen en moderne zero-emissie voertuigen bekijken en uitproberen. En natuurlijk is er ook ruimte genoeg om jouw netwerk een boost te geven.

Ook Topsector Logistiek organiseert een sessie tijdens deze conferentie van 16:15 tot 17:00 uur.

Zero-Emissie Binnenvaart

Spreker(s)

Khalid Tachi (Expertise- en Innovatiecentrum Binnenvaart)

Over de sessie

Van alle modaliteiten is transitie naar zero-emissie voor de binnenvaart misschien wel de meest uitdagende. Binnenvaartschepen gaan vaak decennia mee, groene businesscases zijn lastig rond te krijgen en de sector bestaat uit veel verschillende spelers. Wat zijn de grootste uitdagingen voor de binnenvaart? En welke kansen worden er gezien voor een duurzame toekomst van de Binnenvaart?

Wat levert de sessie op

Inzicht in de kansen en uitdagingen van de transitie naar duurzame binnenvaart

Aanmelden

Let op: aanmelden is verplicht en het aantal deelnemers is beperkt!