Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Multimodaal Transport Expo 2023

Aanmelden voor

Multimodaal Transport Expo 2023

Multimodaal Transport Expo 2023

Op donderdag 16 maart 2023 zijn Topsector Logistiek en TKI Dinalog weer van de partij tijdens de Multimodaal Transport Expo 2023. U vindt ons op het Topsector Logistiek Stage.

Locatie
Breepark in Breda
Tijdstip
09:00
Wanneer
16 maart 2023
Kosten
Gratis

Leestijd ± 1 minuut

Zien we u ook weer op de Multimodaal Transport Expo 2023? Topsector Logistiek en TKI Dinalog zijn kennispartner van dit event. Vanuit deze rol denken wij mee over een waardevolle invulling van het programma voor de transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt.

Multimodaal Transport Expo 2023 vormt op 16 maart in Breda dé netwerkhub voor de transport en logistieke sector. Hier vindt u Topsector Logistiek en TKI Dinalog samen met meer dan 850 transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt. De beursvloer is open vanaf 09.00 uur.

Topsector Logitiek Stage
Topsector Logistiek presenteert samen met TKI Dinalog tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma. Diverse onderwerpen worden besproken zoals, autonoom varen, duurzaamheid en zero-emissie corridors. Tevens komen en mooie voorbeelden aanbod uit het Joint Corridors Off-Road programma. Verwacht niet alleen presentaties. Als bezoeker wordt u ook geholpen tijdens diverse workshops. We sluiten af het programma af met een interactieve game. Elkaar ontmoeten, netwerken en het delen van kennis staat centraal. Bezoek daarnaast onze stand 4.403 tegenover het Cateringterras 1.