Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Logistiek Café ‘Met slimme bouwlogistiek blijf je (ver)bouwen in Limburg’

Aanmelden voor

Logistiek Café ‘Met slimme bouwlogistiek blijf je (ver)bouwen in Limburg’

Logistiek Café ‘Met slimme bouwlogistiek blijf je (ver)bouwen in Limburg’

Als bouwondernemer heb je te maken met stikstofnormen, de komst van zero-emissiezones en duurzaamheidseisen van opdrachtgevers. Hoe blijf je slim en rendabel (ver)bouwen in Limburg? Hoe pakken andere bouwbedrijven dat aan? Je hoort er alles over tijdens het Logistiek Café ‘Met slimme bouwlogistiek blijf je (ver)bouwen in Limburg’. Een gratis bijeenkomst, georganiseerd door Zuid-Limburg Bereikbaar.

Locatie
Maastricht; locatie volgt
Tijdstip
15:00
Wanneer
12 juni 2023
Kosten
Geen

Leestijd ± 1 minuut

Programma

Hoor welke stappen het Limburgse bedrijf Laudy Bouw en Ontwikkeling zet om slim en duurzaam te bouwen. Met duurzame bouwconcepten, maar ook door anders te kijken naar de logistiek naar en op de bouwplaats. Daarnaast vertelt de Topsector Logistiek over tools waarmee je stikstofemissies berekent. Ook krijg je inzicht in concrete logistieke oplossingen die leiden tot stikstofreductie en daarmee een hogere kans om te voldoen aan de vergunningseisen van een bouwproject. Bovendien is er gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met collega-ondernemers. Het precieze programma ontvang je in een volgende mail van ons.

Over de Logistiek Cafés

Het Logistiek Café is een initiatief van de logistiek makelaars van Zuid-Limburg Bereikbaar. Onze logistiek makelaars hebben al vele bedrijven geholpen met het optimaliseren van hun logistiek proces. Onze hulp bestaat uit gratis advies op maat, maar ook uit het organiseren van bijeenkomsten. Bijvoorbeeld inspirerende Logistiek Cafés over een specifiek logistiek thema, die we samen met partners organiseren. Ook jouw organisatie helpen we graag om de beweging te maken naar slimme, duurzame logistiek!