Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Lean & Green SUMMIT ’22 – Samen versnellen

Aanmelden voor

Lean & Green SUMMIT ’22 – Samen versnellen

De klimaatdoelstellingen van 2030 komen steeds dichterbij. Conform de Europese doelstelling is 55% CO2-reductie over 7 jaar een feit. Hoe pak je dat als logistieke organisatie aan? Versnelling en samenwerking is nodig om deze doelstellingen te behalen. Lean & Green organiseert in samenwerking met Topsector Logistiek de Lean & Green SUMMIT op 2 NOVEMBER 2022 in Fabrique Utrecht. Als partner van de Lean & Green SUMMIT nodigen we u graag uit voor deze dag vol inspiratie, technische innovaties en praktische handvatten om je klimaatdoelstellingen te halen.

Keynote sprekers en partners

Welke praktische en technische oplossingen zijn er om te versnellen naar de klimaatdoelstellingen van 2030? En welke zijn bruikbaar voor u? Daar gaat het over in de ochtend. Keynote spreker Ruud Veltenaar neemt ons daarbij mee in de juiste mindset.

Break-out sessies

Wilt u meer weten over waterstof, de praktijkcase van een logistieke collega of over het communiceren over uw duurzaamheidsstappen? Laat u inspireren tijdens de break-out sessies. Kies uit maar liefst 10 verschillende sessies.

U vindt de Topsector Logistiek in ronde 1 met de sessie The future of footprinting: Voorbij het gemiddelde. In ronde 2 nemen we u graag mee in de Duurzame netwerkoplossingen op Gelderse joint corridors. Op de Lean & Green website vindt u het gehele programma.

Innovatie- en Netwerkplein

Zonnepanelen op het dak van een truck, energie opslaan in je eigen wagenpark of oplossingen om luchtvracht te verduurzamen: u ontdekt het op het Innovatie en Netwerkplein. Laat u inspireren en verrassen door de nieuwste innovaties, technologieën en praktische oplossingen.