Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

LEAN & GREEN NEDERLAND SUMMIT 2023

Aanmelden voor

LEAN & GREEN NEDERLAND SUMMIT 2023

‘Loading the future…’

Wat staat ons allemaal te wachten? Niet alleen de energietransitie en klimaatdoelstellingen, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving, samenwerkingen, nieuwe én huidige innovaties. Wat betekent dit voor de logistiek? En voor jou?

Over de Summit

De Lean & Green Nederland Summit 2023 biedt plek en gelegenheid voor bijzondere interacties en veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en kennis en ervaring uit te wisselen. In een vol, interactief en inspirerend dagprogramma nemen we bezoekers mee langs innovaties, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de thema’s energietransitie, wet- en regelgeving, mens, maatschappij en logistiek, steden en ruimte, digitalisering.

De Lean & Green Summit is voor iedereen met een interesse in logistiek. Het programma richt zich met name op overheidsinstellingen, het bedrijfsleven (verladers, transporteurs, logistiek dienstverleners) en kennisinstellingen en brancheorganisaties. Tijdens de Lean & Green Summit ontmoeten zo’n 400 geïnteresseerden elkaar rondom allerlei onderwerpen die nu en in de toekomst van belang zijn voor de logistieke sector.

Voor wie wordt de Summit georganiseerd?

De Summit is voor bedrijven, overheden, wetenschap, kennisinstellingen en studenten binnen de logistiek of die nauw samenwerken met organisaties en instellingen binnen de logistiek. En ieder ander die geïnteresseerd is in de Lean & Green Summit.

Waar & wanneer vind de Lean & Green Summit plaats?

Dit jaar zijn er voor het eerst twee edities van de Summit. Naast de Nederlandse editie op 22 november, vindt er een internationale editie plaats op 29 november. De Lean & Green Nederland Summit, op 22 november, vindt plaats in de Schiecentrale te Rotterdam (Sint-Jobsweg 116, Rotterdam). De Lean & Green International Summit, op 29 november, vindt plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam (Piet Heinkade 179, Amsterdam)

Is de Lean & Green Summit gratis toegankelijk?

Ja, de Summit is gratis toegankelijk. Dit is mogelijk door de verschillende partners van de Summit.

“De snelste route naar zero emissie is samenwerken en kennis delen”

DIRK VAN DER LEE, PROGRAMMAMANAGER LEAN & GREEN

Wat is Lean & Green?

Sinds 2008 is Lean & Green ontwikkeld tot het ‘5 Star reductie programma’ en is het inmiddels het toonaangevende CO2-reductieprogramma voor de logistiek in Europa. Door jaarlijkse monitoring van CO2-uitstoot per getransporteerd volume (CO2.eenheid) tonen de leden hun continue verbetering in lijn met de klimaatdoelen van ‘Parijs’ en ‘Europa’. Lean & Green is ontwikkeld door en voor bedrijven binnen de logistieke dienstverlening die verladen of vervoeren. Het programma heeft als doel om de CO2-emissie binnen de logistiek structureel te reduceren. Hoe wij dat aanpakken? Door het activeren van samenwerkingen, het delen van kennis en het inzetten van slimme en effectieve maatregelen.