Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Human Capital Festival 

Aanmelden voor

Human Capital Festival 

Learning Communities als the way forward

De Human Capital Topsectoren organiseren op vrijdag 3 november een inspirerende bijeenkomst waarin de kracht van de samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en onderzoek binnen Learning Communities centraal staat. Laat je inspireren door de successen van de afgelopen jaren vieren en samen de weg vooruit verkennen. Er is ruimte voor verdieping en inhoud, maar zeker ook voor ontmoeting en verbinding. Kennisuitwisseling en de kunst van samenwerken, daar draait het om!

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 3 november
Tijd: 10.00 – 14.00 uur
Locatie: De Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht
Voor: Betrokkenen bij Learning Communities en/ of Topsectoren uit onderwijs, bedrijfsleven, onderzoek; betrokkenen (Human Capital) Topsectoren en andere geïnteresseerden.

Programma

Datum: Vrijdag 3 november
Inloop: Vanaf 9 uur bent u welkom op het inspiratieplein
Opening: Om 10.00 uur met dagvoorzitter Elten Kiene, keynote Margot van Brakel en boegbeeld Jeannine Peek.
Einde: U kunt tot 14.30 uur terecht op het inspiratieplein. Het programma eindigt officieel om 14.00 uur.
Locatie: Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht

Speciaal voor: Betrokkenen bij Learning Communities en/of Topsectoren uit onderwijs, bedrijfsleven, onderzoek; betrokkenen (Human Capital) Topsectoren en andere geïnteresseerden.

Het Human Capital Festival is hét moment waarop we samen vieren wat we de afgelopen jaren hebben bereikt binnen de Human Capital Agenda Topsectoren 2020-2023, én daarbuiten. En natuurlijk kijken we ook vooruit. Daarbij zien we Learning Communities als the way forward: samenwerken in de driehoek leren, werken en innoveren is de meest succesvolle aanpak om te komen tot (arbeidsbesparende) innovaties en tegelijkertijd versneld en gericht onze mensen op te leiden met de benodigde skills om vorm te geven aan de transities.

Onze topsprekers en best practices verrijken je met kennis, tools en energie. Kennisuitwisseling en de kunst van samenwerken, daar draait het om!

Vier je met ons mee?