Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Holland High Tech Event

Aanmelden voor

Holland High Tech Event

Hoe staan we er voor? Waar liggen kansen? Dat en meer delen we op 1 november tijdens het Holland High Tech Event, hét jaarlijkse moment om elkaar te ontmoeten en te inspireren. We nodigen u graag uit om samen de diepte in met collega’s uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Bent u er dit jaar (weer) bij?

Samen duurzaam & toekomstbestendig innoveren

De urgentie om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen was nooit eerder zo groot. Samen werken we aan technologieën om de uitdagingen duurzaam aan te pakken: slimme Nederlandse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Dat noemen we toekomstbestendig innoveren. Duurzaamheid stimuleert innovatie.

Kennis | Kansen | Netwerk

Samen vormen we een ecosysteem van innovatie. Tijdens dit interactieve middagevent geven we je inzicht in de nieuwste innovaties, programma’s en proposities voor de derde ronde van het Nationaal Groeifonds. We delen concepten, projecten en strategieën om innovatie te versnellen en bij te dragen aan de noodzakelijke veranderingen voor een duurzame economie én maatschappij. Doe mee en verbreed jouw innovatieve perspectief.

Programma

  • 12:30 Registratie & netwerklunch
  • 13:30 Plenaire sessie met Marc Hendrikse en keynote van Jan Rotmans
  • 14:50 Netwerk break
  • 15:30 Acht interactieve parallelsessies (waaronder Groene waterstofproductie via elektrolyse: kansen en uitdagingen in een mondiale markt, Meer vrouwen in techniek door cultuurverandering in bedrijven en onderwijs en de sessie Batterij recycling: nationale troef of buitenlandse afhankelijkheid?)
  • 16:50 Wrap-up plenair
  • 17:15 Netwerkborrel
  • 18:00 Einde event

Interactieve parallelsessies

Samen de diepte in met collega’s uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden, dat doen we ook tijdens onze interactieve parallelsessies. Er zijn acht sessies waaruit u kunt kiezen. Op de website van de organisatie vindt u het volledige overzicht. In het aanmeldformulier kunt u een keuze maken voor één van de acht sessies. U kunt uw keuze tot 24 oktober wijzigen.

In samenwerking met industriepartners

Dit event wordt mede georganiseerd door Holland High Tech industriepartners:

Brainport Industries, CompositesNL, FME, High Tech NL, Koninklijke Metaalunie, Lucht- en Ruimtevaart Nederland, Mikrocentrum, Minacned, Netherlands Aerospace Group, NIDV, NL Space, PhotonicsNL en RAI Automotive Industry NL.