Mogen wij u opnemen in ons bestand?
zoeken

Tijdens de Dag van de Slimme Logistiek, georganiseerd door SmartwayZ.nl, maken ze zichtbaar wat data voor uw organisatie betekenen. Tijdens inspiratiesessies komen diverse logistieke datatoepassingen aan bod, zoals Connected Transport Corridors, Last Mile Guidance en BestelBeter. U kunt direct aanhaken bij lopende initiatieven of de mogelijkheden, specifiek voor uw organisatie, bespreken met de projectleiders. Bovendien kunt u op het Kennisplein nóg meer informatie en inspiratie opdoen én natuurlijk netwerken. Na deze dag kunt u aan de slag met slimme logistieke (data)toepassingen!

DATA: DE BRANDSTOF VAN MORGEN

Publieke en private partijen verzamelen en delen logistieke- en mobiliteitsdata. Die data is onmisbaar om het mobiliteitssysteem efficiënter te maken. Dit betekent dat verladers, vervoerders, wegbeheerders, infrastructuur en voertuigen continu met elkaar verbonden zijn en informatie uitwisselen; in-truck, via wegkantborden en planningsinformatie.

Niet alleen op de verbindingsroutes, maar ook in de stad benutten we die kansen. Tijdens de Dag van de Slimme Logistiek maakt u kennis met alle slimme (data)toepassingen, wat deze voor u kunnen betekenen en hoe u aan kunt haken. Het is tijd voor de volgende stap: van praten naar doen!

VOOR BEDRIJFSLEVEN EN OVERHEID

Oplossingen voor de logistieke sector zijn pas zinvol als verladers en transporteurs ze landelijk kunnen gebruiken. Daarom nodigen we logistieke ondernemers en overheden uit voor de Dag van de Slimme Logistiek. Door deze werelden samen te brengen, krijgen we ontwikkelde diensten landelijk beschikbaar en, andersom, kunnen we elders ontwikkelde diensten snel aanbieden in Zuid-Nederland.

SmartwayZ wil graag een programma bieden dat aansluit bij de kennis en behoeften van de betreffende doelgroep. Daarom richten ze ons tijdens het middagprogramma op overheidsmedewerkers en tijdens het avondprogramma op logistieke ondernemers. U bent uiteraard vrij om (ook) het andere dagdeel bij te wonen. Dit geldt ook voor andere geïnteresseerden. Geef uw keuze aan bij de aanmelding.

“DE DAG VAN DE SLIMME LOGISTIEK LAAT ZIEN EN ERVAREN HOE JE MET DATA EEN MOBILITEITSSYSTEEM REALISEERT WAARBINNEN VERVOERDERS EFFICIËNTER, ZUINIGER EN VEILIGER KUNNEN RIJDEN.” THEO STEVENS, TEAMLEIDER SMART LOGISTICS, SMARTWAYZ.NL

Deelname aan de Dag van de Slimme Logistiek is gratis. Aanmelden is verplicht. Reserveer alvast ruimte in uw agenda. Deze dag wilt u niet missen!