Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Bijeenkomst Koffie Elektrisch

Aanmelden voor

Bijeenkomst Koffie Elektrisch

Tijdens deze editie van de Koffie Elektrisch bijeenkomst gaat u met andere deelnemers in gesprek over onder andere elektrische vrachtwagens, laden via zonnepanelen en netcongestie. Dit doet u met een expert op het gebied van elektrische bestel- en vrachtwagens, brandweer Amsterdam-Amstelland en Hulshoff. Deze editie vindt plaats bij op locatie bij transport- en verhuisbedrijf Hulshoff.

Over de deelnemers

Mobilyze biedt hulp bij de overstap naar elektrische vrachtwagens met onder meer kostenberekeningen, bijhorende laadinfrastructuur en bij de trends en ontwikkelingen in de markt.

Brandweer Amsterdam-Amstelland heeft een deel van hun wagenpark geëlektrificeerd. In 2021 hebben zij een elektrisch gedreven bluswagen in gebruik genomen. Wat zijn hun ervaringen bij de aanschaf en het gebruik van de eerste elektrische tankautospuit in Nederland?

Met een dak vol zonnepanelen, batterijcontainers waar de stroom in opgeslagen wordt en elektrische vrachtwagens en bestelbusjes is Hulshoff klaar voor de toekomst. Zij geven u graag een rondleiding over hun terrein.

Het programma

  • 09:45 – 10:00: inloop
  • 10.00 – 10.10 uur: korte introductie gemeente Amsterdam
  • 10.10 – 11.00 uur: presentaties Berry bij ’t Vuur, Brandweer Amsterdam-Amstelland, Robert Gunsing, Mobilyze en Gerry Hulshoff, Hulshoff
  • 11:00 – 12.00 uur: netwerken, rondleiding Hulshoff.

Vragen?

Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar de organisatie.