Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Bezoek aan overslag terminal Bergambacht

Aanmelden voor

Bezoek aan overslag terminal Bergambacht

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw import en export van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Bergambacht en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten over het water vanaf de Maasvlakte naar de Bergambacht.

Instappen maar

Voor MKB in Bergambacht en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap uw import en export voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom Donderdag 21 september 2023 naar het 0182 Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Bergambacht e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keukens van de overslagterminal Bergambacht.

Programma

Donderdagmiddag 21 september 2023

  • 15.00 – 15.15 uur: Inloop.
  • 15.15 – 16.00 uur: Welkom en korte uitleg.
  • 16.00 – 17.00 uur: Start ‘Off-Road Rally’ naar de overslagterminal voor binnenvaart met een exclusieve rondleiding op de terminal.
  • 17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over import en export en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan.

Locatie

Overslagterminal Bergambacht, Lekdijk Oost 15, 2861 GA Bergambacht

Inschrijven

U kunt zich tot 19 september 2023 inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.

Mogelijk gemaakt door: