Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

013 OFF-ROAD MKB TILBURG e.o.

Aanmelden voor

013 OFF-ROAD MKB TILBURG e.o.

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw import en export van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Tilburg en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten over het spoor door Europa tot in China en over het water van en naar de belangrijkste Noordzeehavens.

Instappen maar…

Voor MKB in Tilburg en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap uw import en export voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom donderdagmiddag 7 juli 2022 naar het 013 Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Tilburg en omgeving. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het spoor en water. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keukens van de overslagterminals naar de binnenvaart en het spoor in combinatie met de snelle en slimme logistieke afwikkeling door BTT Multimodal Container Solutions. Ook geschikt voor deelladingen.

Programma en aanmelden

  • 15.00 – 15.15 uur: inloop.
  • 15.15 – 15.30 uur: welkom en korte uitleg.
  • 15.30 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ (per bus) naar de overslagterminals voor binnenvaart en spoor met een exclusieve rondleiding op beide terminals en in het Export/Import Cargo Centre.
  • 17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over import en export en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan.


U kunt zich tot 1 juli 2022 inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.