Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

010 Off-road MKB Rotterdam e.o

Aanmelden voor

010 Off-road MKB Rotterdam e.o

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw import en export van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen?

Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Rotterdam en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten over het spoor door naar Coevorden en Malmo en door heel Europa.

Instappen maar…

Voor MKB in Rotterdam en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in één klap uw import en export voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend.

Kom dinsdagmiddag 31 mei 2022 naar het 010 Off-Road Instap-event speciaal voor het MKB van Rotterdam e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over spoor. Speciaal het MKB krijgt een uniek kijkje in de logistieke keuken van de overslagterminal Rail Service Center in Rotterdam. RSC Rotterdam wordt gezien als de draaischijf voor Europa’s belangrijkste haven. De terminal bevindt zich aan de oostkant van de haven van Rotterdam – direct aan de Betuweroute – waar RSC Rotterdam RSC Rotterdam dagelijks tientallen intermodale treinen met herkomst en bestemming door heel Europa lost en laadt.

Programma en aanmelden

  • 15.00 – 15.15 uur: Inloop.
  • 15.15 – 15.30 uur: Welkom en korte uitleg.
  • 15.30 – 17.00 uur: Start ‘Off-Road Rally’ rondleiding terminal met demonstratie van de logistieke operatie.
  • 17.00 – 18.00 uur: MKB-netwerkborrel (non-alcoholica), met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over import en export en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan.

U kunt zich tot 28 mei 2022 inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.