Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

EVENT – 14 oktober – Future of Charging WTC Rotterdam

Aanmelden voor

EVENT – 14 oktober – Future of Charging WTC Rotterdam

EVENT – 14 oktober – Future of Charging WTC Rotterdam

25 augustus 2021

Leestijd ± 2 minuten

Op weg naar zero emissie stadslogistiek. Nederland zet de komende jaren stevig in op het uitstootvrij maken van vervoer in de stad. Tussen 2025 en 2030 worden er in Nederland 30 tot 40 zero emissie zones gerealiseerd die alleen toegankelijk zijn voor voertuigen zonder uitstoot.

Bedrijven in de logistiek, openbaar vervoer en de taxisector moeten de komende jaren de overstap maken naar batterij-elektrische aandrijving. De vraag is hoe en waar deze voertuigen geladen moeten worden. Het Future of Charging Symposium 2021 brengt de state of the art samen en bespreekt waar de logistiek gaat laden, wat voor laadoplossingen er zijn en wat de netimpact is. Van beleidsmakers tot onderzoekers en bedrijven in de logistieke sector zoals vervoerders en verladers: iedereen is uitgenodigd om kennis te delen rondom wetenschappelijke inzichten, concrete handreikingen en best practices.

[GESLOTEN] Early bird tickets

Kom jij ook? Meld je dan snel aan! Voor de snelle beslissers zijn er tot en met 31 augustus ‘early bird tickets’ beschikbaar.

[GESLOTEN] Last call for speakers!

Wij zijn op zoek naar synergie tussen alle partijen die aan zet zijn om onze zero emissie doelen te behalen. We nodigen gemeenten, beleidsmakers bij overheden, marktpartijen, wagenpark eigenaren, vervoerders, verladers, wetenschappers en onderzoekers uit om hun kennis te delen. Van experts op het gebied van laadinfrastructuur tot partijen met veel kennis van de praktijk. Beleidsmakers die vooruitlopen met hun laadvisie delen kennis en bieden houvast in een wereld vol protocollen. Wagenpark eigenaren die de overstap al hebben gemaakt delen hun best practices. Netbeheerders en installatiebedrijven bieden inzicht in het bouwen van de laadinfrastructuur voor logistiek Nederland.

Wil jij spreken op het Future of Charging Symposium 2021? 
Aanmelden kan nog tot en met dinsdag 31 augustus.

Partner worden?

Dit evenement wordt op dit moment mede mogelijk gemaakt door partners als RotterdamTKI Urban EnergyTKI DinalogNationale Agenda Laadinfrastructuur en de Topsector Logistiek.

Wil jij ook partner worden? We bieden verschillende pakketten aan. Ook nodigen we pilots en best practices uit voor een stand op het Kennisplein om kennis en ervaring te delen met de deelnemers.