Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Digitale vrachtbrief: een nieuwe stap in papierloos transport!

Aanmelden voor

Digitale vrachtbrief: een nieuwe stap in papierloos transport!

Digitale vrachtbrief: een nieuwe stap in papierloos transport!

11 maart 2016

Leestijd ± 1 minuut

TransFollow heeft in opdracht van NLIP een interface ontwikkeld, waardoor alle chauffeurs de digitale vrachtbrief en de daaraan gekoppelde digitale handtekening eenvoudig kunnennlip-logo-kleinn gaan gebruiken. NLIP maakt onderdeel uit van de Topsector Logistiek.

Wat is er ontwikkeld?

Een stuk technologie en een instructie voor de toepassing ervan. Met deze technologie kunnen mobiele boordcomputers en apps eenvoudig toegang krijgen tot een beveiligde omgeving, waarin de handtekening voor ontvangst kan worden geplaatst. Je kunt dit vergelijken met de beveiligde omgeving waarin je terecht komt als je je producten in een webshop betaalt via IDEAL. Wat IDEAL is voor het betalingsverkeer, is de Show and Sign Component (TSSC) voor de vrachtbriefgegevens. Dit filmpje legt in 2 minuten uit hoe een digitale vrachtbrief werkt.

Wat is er nog nodig?

Het enige dat nog nodig is, is dat leveranciers van mobiele boordcomputers en apps deze technologie integreren in hun producten. Zo kunnen al hun klanten (via een community platform) gebruik maken van deze mogelijkheid en hun producten geheel papierloos transporteren.

Meer informatie en vragen?

De technologie, technische specificaties en de ontwikkelinstructie worden door TransFollow beschikbaar gesteld via de eigen website en die van het NLIP. TransFollow fungeert als helpdesk, beheert, onderhoudt en verbetert de technologie naar aanleiding van ervaringen van gebruikers.