Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Een goudmijn vol kennis waarin je van inzicht naar verandering gaat

Aanmelden voor

Een goudmijn vol kennis waarin je van inzicht naar verandering gaat

Tijdens Logistica Next en ICT & Logistiek delen we kennis en ervaringen vanuit de innovatieprojecten in het Topsector Logistiek Kennistheater. Een goudmijn vol kennis waarin we van inzicht naar verandering gaan. Wilt u uw logistiek bedrijf klaar maken voor de toekomst?

In de verschillende workshops worden er innovaties en ontwikkelingen, die de logistiek slimmer en duurzamer maken, besproken. Want niet innoveren is geen optie in de logistiek. Tijdens beide evenementen willen we bedrijven met een logistieke functie, maar ook gemeenten, kennisinstellingen en andere organisaties concrete handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan met de kennis en innovaties die vanuit de Topsector Logistiek en TKI Dinalog zijn voortgekomen.

Op 8, 9 en 10 november kunt u iedere dag deelnemen aan zes verschillende workshops. Hieronder hebben we een totaaloverzicht van alle sessies gemaakt:

Aanmelden event

Klik op de knop hieronder om u aan te melden voor het event. Met uw badge van ICT & Logistiek heeft u ook direct toegang tot Logistica Next wat tegelijkertijd plaatsvindt. Logisch, want intralogistiek en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Aanmelden sessies

Wilt u zich aanmelden voor één of meerdere sessies van het Topsector Logistiek Theater? Ga naar de website van ICT&Logistiek, klik in de menubalk op programma, filter in het programmaoverzicht op plaats en kies vervolgens voor het Topsector Logistiek Theater. U krijgt dan alle sessies van die specifieke dag te zien. Wanneer u een sessie aanklikt, komt u op de pagina van die sessie en kunt u zich aanmelden.

Meld u direct aan, we ontmoeten u graag tijdens één van de sessies.