Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Doe mee met prijsvraag TKI Dinalog voor jong talent

Aanmelden voor

Doe mee met prijsvraag TKI Dinalog voor jong talent

Doe mee met prijsvraag TKI Dinalog voor jong talent

17 maart 2016

Leestijd ± 1 minuut

De prijsvraag TKI Dinalog Take Off, die georganiseerd wordt door TKI Dinalog in samenwerking met NWO richt zich op het stimuleren van haalbaarheidsstudies voor plannen waarmee jong talent bij kan dragen aan de innovatie van economie en logistiek in Nederland. Het gaat daarbij om nieuwe, grensverleggende ideeën van studenten van hbo en universitaire instellingen voor innovatie in de circulaire economie of stadslogistiek.

Wat houdt de prijsvraag in?TKI Dinalog

TKI Dinalog Take Off is een prijsvraag die open staat voor inzendingen uit alle wetenschapsgebieden (bèta/techniek, life sciences en alfa/gamma). Studenten leveren een plan in voor een haalbaarheidsstudie voor commerciële toepassing van innovatieve kennis of de start van een nieuw bedrijf waarmee innovatie in de circulaire economie of stadslogistiek gestimuleerd wordt. Studenten die in het studiejaar 2015-2016 staan ingeschreven bij een Nederlandse hbo of universiteit kunnen een voorstel indienen.

Wat is de prijs?

TKI Dinalog stelt € 5.000 en coaching door een expert op het terrein van de inzending beschikbaar voor de prijsvraag. Het prijzengeld van € 5.000 dient gebruikt te worden voor de realisatie van je haalbaarheidsstudie en een strategische rapportage waarbij na een systematisch opgezette en afgeronde analyse, de reële inschatting van de praktische en commerciële mogelijkheden van je initiatief of de start van je nieuwe bedrijf worden beschreven.

Meer lezen?

Meer informatie is te vinden op de website van TKI Dinalog.