Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Congres ‘Global Challenges in Smart Logistics’

Aanmelden voor

Congres ‘Global Challenges in Smart Logistics’

Congres ‘Global Challenges in Smart Logistics’

11 juli 2013

Leestijd ± 1 minuut

Op 13 november 2013 vindt het congres ‘Global Challenges in Smart Logistics; innovation driving supply chain control’ plaats in Utrecht.
Wilt u weten waar internationaal kansen liggen voor (gezamenlijke) ontwikkeling van innovatie en innovatieve concepten in de logistieke keten? Of wilt u in contact komen met de internationale koplopers en het Nederlandse veld?

Ontwikkelingen Smart Logistics

De Innovatie Attachés in Brazilië, de VS, Frankrijk, Duitsland, EU (Brussel), Israël, Turkije, Rusland, India, Japan, China, Singapore en Taiwan identificeren momenteel belangrijke ontwikkelingen en experts uit wetenschap en innovatief bedrijfsleven. Deze experts komen op 13 november naar Nederland om u inzicht te geven in hun vorderingen op het terrein van Smart Logistics. Enno Osinga (Schiphol) is de dagvoorzitter. In een aantal parallelle sessies wordt vervolgens dieper ingegaan op de ontwikkelingen voor Synchromodaliteit, 4C en Service Logistics. Tijdens het congres is er ruim tijd om de buitenlandse sprekers of de Innovatie Attachés te spreken.

Ondersteuning bedrijfsleven en kennisinstellingen

Dit congres wordt georganiseerd door het Innovatie Attaché Netwerk in samenwerking met Dinalog. Het Innovatie Attaché Netwerk, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, ondersteunt het innovatieve bedrijfsleven en kennisinstellingen bij hun internationale R&D of innovatieambities. Het Netwerk kan voor u contacten leggen of u informeren over de laatste innovatieve ontwikkelingen in hun land.

Meer informatie

Lees meer over het werk van de Innovatie Attachés op www.ianetwerk.nl.
Voor meer informatie over het congres neemt u contact op met Hans Bosch (hansbosch@agentschapnl.nl) van het IA-Netwerk of met Liesbeth Staps (staps@dinalog.nl) van Dinalog.