Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Accreditatie Customs and Supply Chain Compliance programma vernieuwd

Aanmelden voor

Accreditatie Customs and Supply Chain Compliance programma vernieuwd

Accreditatie Customs and Supply Chain Compliance programma vernieuwd

26 april 2018

Leestijd ± 1 minuut

Topsector Logistiek scholarschipDe Accreditatieorganisatie NVAO heeft de accreditatie van de Executive MSc in Customs and Supply Chain Compliance aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM) vernieuwd. De Topsector Logistiek heeft afgelopen twee jaar beurzen beschikbaar gesteld voor deze opleiding.

Het twee en een half jaar durende programma, dat voldoet aan het EU Customs Competence Framework, is door de NVAO voor nog eens 5 jaar geaccrediteerd. Het Engelstalige Customs and Supply Chain Compliance programma richt zich op professionals die werken in grensoverschrijdende logistieke ketens, overheidsinstellingen, medewerkers die zich bezighouden met het maken van beleid, juridische adviseurs en auditors bij douaneautoriteiten van EU-lidstaten. Ook consultants, accountants, handelaren, exporteurs en terminal operators behoren tot de deelnemers.

“Zowel het groeiende belang van e-commerce als de druk van snelheid en efficiëntie in de wereldwijde logistiek, vereisen dat supply chain en douane professionals samenwerken en goederenstromen en gegevens naadloos met elkaar te verbinden”, zegt prof. Rob Zuidwijk, bijzonder hoogleraar havens en directeur van de executive master. Ons programma biedt essentiële kennis aan professionals die deze uitdagingen willen aangaan en op de voorgrond willen staan van wereldwijde logistiek en handelsverkeer.